Перейти до публікації
quitka

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Рекомендовані повідомлення

@Tymothy,декомунізація пам'яток війни не торкнулася

І чк на то пішло, давайте критикувати комуняків, які скинули царизм з їхніми назвами вулиць і тд і тп...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

І чк на то пішло, давайте критикувати комуняків, які скинули царизм з їхніми назвами вулиць і тд і тп...

:multi:  :multi:  :multi:  :multi:

Бльо заканчивай. Мне лично уже поржать чисто. А так что то писать скучно да и одно и то же уже какой год. 

На манеже все те же. 

Поділитися повідомленням

поназывали всякими коммуняцкими героями улицы
Нам не звикати - спочатку поляки перейменували. Потім совєти. Потім німці. Потім знову совєти.

Тепер спокійно згадуємо і повертаємо справжні імена.

А що, має бути кілька вулиць, площ, проспектів і бульварів - і всі Леніна.  :bm:

Поділитися повідомленням

Та я в курсі. І ще знаю, що щоб ми не написали, якіб історичні факти не навели-нічого не доведем. Це та порода, чких би сталін різав, а вониб кричали за сталіна, .. чи за те, що зараз...

Так ото ж. Хапаються що в останній раз. Да і ..... з ними. Одне не можуть зрозуміти, краще не сідили би за компом не......... би ротом а пішли би краще к дідам сходили своїм кто на цвинтар, кто до хати. 

Якісь вони пороблені  :multi:

А за історію :) Я як дипломований історик :) :) :) :) :)

О орел минстеця. Ну смайликов и тебе :). А вот хотя бы тезисно, земли полякам вернуть? Убыль населения? Экономика? Незалежнисть?

ПС. ток я тебя прошу, без ссылок на тему а "вот в раше" и тд. Мы не в России вроде живем, че нам за нее переживать.

Поділитися повідомленням

@andre34,шож ти таваріщ так за неї переживаєш, як в ній не живеш?)

Та не я как раз не переживаю, то патриеты чуть шо в ту сторону кивають. А по поводу есть чего сказать, чем похвалитсяэ?

Поділитися повідомленням

земли полякам вернуть?

Чи повернути від них. Якби не братній Муравйов - були б з нами і Перемишль, і Холм, і Брест, і Брянськ, і Білгород, і Таганрог, і Кубань. І ще багато різних місцин, де винищили українців. І жили б на донеччині Донцова нащадки, виморені голодом, а не ті понаєхавшиє.

Поділитися повідомленням

@andre34,я не ківаю. Для мене та сторона вже більше трьох років не існує.

а похвалитися є чим,-від тоді нормально так живем негодовані тими, що нібито всю Україну годували. Хоча мені дуже шкода тих людей і ту землю. То Україна, там батьківщина моєї половинки і я любив туди їздити.

Поділитися повідомленням

@denis13,щодо історії шарабахнутих(с) є анекдот.

Засідання вроді в ООН.

каже наш представник:

-скупались київські князі, виходять на беріг, аж бачать-москалі одяг вкрали.

Тут підскакує чуркін і вигукує:

-нєправда, нас тагда ісчо нє біло

Що і треба було довести)

Поділитися повідомленням

@andre34,я не ківаю. Для мене та сторона вже більше трьох років не існує.

а похвалитися є чим,-від тоді нормально так живем негодовані тими, що нібито всю Україну годували. Хоча мені дуже шкода тих людей і ту землю. То Україна, там батьківщина моєї половинки і я любив туди їздити.

И мне жаль, и в Крым я с ребятенком не попал, и теперь не скоро очевидно поеду. А достижения, так есть статистика. Украинская. И там не все так однозначно :). И вот конкретика, наш завод закупал редукторы. Новая закупка. А заводик в Краматорске, а второй в Луганске. Естествено какие редуктора. Остается эвропа, но тогда производство экономически теряет смысл. Вот таки пироги.

, Не интересно. Скучно. И вообще, не дружите со мной, я плохой. Научу Вас плохому.

Молодняк в таких случаях говорит слился :). А если серьезно, вот как прфесиональные историки обьясняют динамику роста населения при кговавом совке и при незалежности. Куда 20 млн населения делось?

Поділитися повідомленням

@andre34,а за Крим то окрема злість. Я дуже любив ті гори і серпантини. Я балдів там. Не прощу ніколи це.

Поділитися повідомленням

andre34,а за Крим то окрема злість. Я дуже любив ті гори і серпантини. Я балдів там. Не прощу ніколи це.

Вот только кому не простишь - в слух ведь не скажешь... А я там родился и тоже хочется поехать на свою Родину...

Поділитися повідомленням

Куда 20 млн населения делось?

Роз'їхалось і не народилося.

Так почемуж? Мне, не профисторику не понять никак. И незалежнисть, и эропа туть, и комуняки пропали. А население разбегается...:) Вот жеж гады неблагодарные. Может железный занавес пора, того.

Поділитися повідомленням

Куда 20 млн населения делось?

Роз'їхалось і не народилося.

Да, к брату Поляку, к Сябрам, в Рашку. А почему - не розбудовувати рідну неньку Україну, чому не піднімати її з колін? Никто ведь не ответит - а если и ответит, то по Модному... Не родились - да, тоже согласен - бабла нужно не мало, а от государства практически полный ноль!  Печалька - люди не бегут от хорошего, и рожают когда все стабильно...!

Поділитися повідомленням

Я вот сижу на этом форуме уже с 14 года или раньше даже не помню,но писать особо нечего было.так как не владею классикой,читал флудильню,и всякие посты про доносы на сообщения.

Но ладно,не отходя от темы...На ум пришла только одна фраза с всеми вытекающими.Наверно половина тут писак,мечтают о том,чтоб Гитлер все же выиграл великую отечественную,со всеми ее вытекающими,с газовыми камерами,с истреблением всех возможных национальностей(которых советский союз насчитывал до 130 национальностей),ведь они не подходили по шкале арийской нации.Вот тут сидишь,гадаешь и думаешь.Как анализировать нынешний порядок Украины..Может кто ответит мне,и всех "исторических"засчитников упы и т.п.

Поділитися повідомленням

, и эропа туть, и комуняки пропали
Це про януковича, чи його шоколадного корєша? Мене вже давно питають закордонні, чи можна вже інвестувати - і відповідь завжди одна - піжди.

Поділитися повідомленням

мечтают о том,чтоб Гитлер все же выиграл
Щось я такого не помітив - всі сперечаються, хто краще його бив. Перечитай все ще раз.

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.