rostikua 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Хто робив собі кородкохідну кулісу ,або ж купляв на Ваз 2101-2107 ніде не можу знайти щоб купити. Можливо по якійсь толковій статті хтось робив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 rostikua, Поиск есть. ищи про перенос рычага КПП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 rostikua, В инете инфы валом. ВОт к примеру первая попавшаяся ссылка Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 В инете инфы валом.Зачем? Проше спросить у добрых людей. Пусть добрые люди ищут ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rostikua 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Зачем? Проше спросить у добрых людей. Пусть добрые люди ищут ))) да ні,статті я бачив і пошуком користуватись вмію,цікавило чи з одноклубників хтось робив,може порадити,або ж просто готову продати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 (змінено) да ні,статті я бачив і пошуком користуватись вмію,цікавило чи з одноклубників хтось робив,може порадити,або ж просто готову продати воот здесь есть неплохой рассказ правда не для эстетов и беременных дам как перенести кулису и что требуется. Змінено 22 червня 2015 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 rostikua, Я такий нервовий сьогодні, що ледь стримуюсь Шукай у нас на форумі. Все є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах