aahh 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2013 День добрий ...Vovan знаю є не поганий шрот в Ківерцях...сам не раз там брав але треба попередньо по дзвінку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Harri2 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2013 в мене є та тяга надооооооооооооо звони якщо то вона 0508249763 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 (змінено) народ кому треба зеркало бокове кругле в хромі ссср,в люксовому стані 0956925012 продано Змінено 23 листопада 2013 користувачем sergio Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Roma 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Всім привіт. Бачу Луцькі володарі ВАЗу не дуже активно спілкуюються в темі. Було б не погано підтримувати зв"язок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Яша 0 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2016 Шукаю двигун на класику об"єм не принципово аби в робочому стані. Паралельно продам застуканий 2121 нивовський. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2017 Я так розумію луцькі учасники на форум вже не заходять!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Є в г е н 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2018 продали вази і загордилися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Slavyanin_944t 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2021 Привіт всім) Ех жалко що актив тут мертвий, видно що були колись славні часи в форумі) та все ж такі автодвіжуха в Луцьку знову починає набирати обороти з 2020 року) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах