Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Знаю що планувати все на перед недобре але ! І так почнемо десь у середині літа планується всеукраїнський чемпіонат з тюнінгу та автозвуку!наскільки я знаю то на заході він проводиться в Тернополі та ЛЬвові!ТАк от любі друзі пропоную як в Тернополі так і в Львові зарватися на виставку зайняти кавалок місця виставити прапор і машини! Реклама буде велика для клубу!+буде повод для всіх зібратися! як ідея хто підтримує! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 1. пустят ли туда просто так 2. незахотят ли за єто денег 3. есть ли две три машины в идеальном состояние? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 yan_kos 1да пустять 2не 3какая разница коке состояние идеальное или близкое к нему главное чтоб клуб показатЬ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 елементарно, машини є! тіки от особисто я не бачу дуже великого змісту мутити подібне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 slim_painter ну може в Львові і не потрібно а от в тернопол і дуже навіть і треба ніхто навіть приблизно незнає про цей клуб! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 slim_painter, а чого? наприклад твоя, Chezz і Fani чи мають бути суто тюнені машинки? можна запросити тоді того чувака на оранжевій копі - що хоче продавати - заодно і продасть а якщо серйозно - то треба над цим подумати в наших рядах і так не густо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 приїхати дружно, і можна з прапором, то тіки за! але не робити пафосу і не пхатись на перід або на піканті парковочні місця, по ближче до центру події. то жигулі, і тюнених в нас зовсім нема, такшо нема змісту ТАМ піаритись. для того є ЛТК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 slim_painter І ттк і багато інших клубів! приїхати дружно, і можна з прапором, то тіки за! але не робити пафосу і не пхатись на перід або на піканті парковочні місця, по ближче до центру події. то жигулі вот саме шо я і предлагав всерівно якшо будемо стоя ти на кінці полюбе всі захочуть подивитися зто це!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 Dovhuy Ну рас ты начал эту тему-развивай её!!!!!Узнаеш что,где и когда-отпишысь.....сейчас я думаю никто ничего тебе не скажэт точно,но поближе к теме можэт у кого-то и получится поучаствовать в этом мероприятии!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах