Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 Спілкувався тількищо з VTLK, вони не проти поїхати разом зі мною окружная. ось тут і загубляться) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 Та она не совсем окружная короче. Судя по обсуждениям то движение будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 движение будет. сподіваємось. Тікиж ти не линяй) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 Ну тут не я решаю[emoji4] будет команда от винта, и я никуда тогда уже не денусь[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2015 оманда от винта, його теж на ювілей! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 надо еще Ветерана уговорить))) бедные мои соседи с низу)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 бедные мои соседи с низу)))) а при чем соседи?? Или вы сильную пьянку думаете устроить - тогда я приеду, буду тамадой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Естественно) у меня ещё и соседи сверху весёлые - тоже прийдут в гости ) давай ждем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 давай ждем А молодые и не занятые одноклубницы будут??? А то прийдеться жену брать с собой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 А молодые и не занятые одноклубницы будут??? А то прийдеться жену брать с собой Вищеж написали що є дєвушка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Ахаха) это уже не ко мне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 надо еще Ветерана уговорить))) бедные мои соседи с низу)))) Бідна Настя буде з такою бандою[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Тьфу на тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя1516 9 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Я конечно не член клуба но могу и приехать. У меня в городе много друзей на "классике" может ище кого то подоб'ю. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Женя1516, надпись член клуба появиться с определенным количеством сообщений. вот и все) приезжай - ждем) Бідна Настя буде з такою бандою[emoji4] Что бедная - я люблю гостей) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 я люблю гостей) Посмотрим, как ты будешь любить гостей, если завалит человек 50 сначала побухать, а потом = как в анекдоте - а переночевать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Ну я как нибуть решу эту проблему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Ну я как нибуть решу эту проблему Вот так всегда - за воротник и на мороз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Вот так всегда - за воротник и на мороз Та ні,-штабелями)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Та ні,-штабелями)) Ага, штабелями, в четверку и на окружную с флагом клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Я тебе персонально ванну зарезервирую Ага, штабелями, в четверку и на окружную с флагом клуба Там тебя могут принять за конкурента) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Я тебе персонально ванну зарезервирую Да не - я в ванную не хочу, я не грязный буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Так вчора спілкувався з Andriy1352 не хочу наперед забігати, але якщо все буде добре то ми б їхали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Так вчора спілкувався з Andriy1352 не хочу наперед забігати, але якщо все буде добре то ми б їхали Круто, це означає, що треба точно святкувати і думати на рахунок культурної програми) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 Круто, це означає, що треба точно святкувати і думати на рахунок культурної програми) Та отож. Тіки шось народ не придає значення події... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах