VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Andriy1352 ти чим будеш їхати? логаном чи тройкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Andriy1352 ти чим будеш їхати? логаном чи тройкою? Логаном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Логаном а ти з ким будеш їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 З Хмельницького сам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 З Хмельницького сам Бо я думаю як то краще зробити, може я своєю машиною до тебе приїхав, в тебе свою залишив і від тебе вже б поїхали на твоїй? (на пальне скинемся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Бо я думаю як то краще зробити, може я своєю машиною до тебе приїхав, в тебе свою залишив і від тебе вже б поїхали на твоїй? (на пальне скинемся) Так певно дешевше буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Так певно дешевше буде Ну тут багато плюсів: дешевше, разом б іхали, і по Київу я ще не їхав ні разу... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Значить домовились. Головне щоб тепер нічого не завадило) 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Значить домовились. Головне щоб тепер нічого не завадило) Ну, тепер залишиється чекати блище дати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Ну, тепер залишиється чекати блище дати... Точно 1 грудня то вівторок. Можливо багатьом буде не зручно. Може вихідний краще.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 1 грудня то вівторок Треба буде брати мені і брату вихідні за свій рахунок...але ми це регульнем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Треба буде брати мені і брату вихідні за свій рахунок...але ми це регульнем Особисто мені теж не проблєма. А от інші як?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Я так думаю,на выходной будет на много удобней,выходной есть выходной,имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Я так думаю,на выходной будет на много удобней,выходной есть выходной,имхо. Ну так, це всім було б краще я думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Значить треба точніше обмозговувати дату. Шось начальство не приєднується до теми... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Чому тему не видно на головній? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Вонаб там не завадила.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Я скорее всего несмогу приехать лично, прошу просмотреть вариант по *Скайпу* хотя бы поздороваться с Клубнями, поздравить с Праздником!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Zir, тебя нет,когда звоню,где ты есть? прошу просмотреть вариант по *Скайпу* хотя бы поздороваться с Клубнями, поздравить с Праздником!!! Хорошая мысль,21-й век на дворе,как никак,а увидемся. Значить треба точніше обмозговувати дату. Andriy1352, Андрюх,так вы подбейте бюджет,примерно,и напишите.Я от этого пляшу,например.И с датой давайте голосовать тогда что ли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 А шо там подбивать...Ну у нас проблемы с Нетом, но я хочу присутствовать онлайн на встрече Клуба. И Саня. Это легко организовать через смартфоны Клуба. Было бы желание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 если я буду и там будет покрытие 3Г лайфа - будет онлайн трансляция через скайп =) а может выйдет трансляцию на клубную страничку сделать. =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Давайте заранее связываться высылать контакты или как то там называется через Скайп или как то там сейчас модно. Я незнаю как, не силен в нет технологиях, но встречу пропустить не хочу и не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 ну мой скайп висит в контактах моих. =) прям под репутацией. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2015 Мій скайп в підпису. Доступний цілодобово) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Так по вайберу удобнее будет, имхо) или трансляцию или звонок) главное норм инет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах