Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Так по вайберу удобнее будет, имхо) или трансляцию или звонок) главное норм инет І там і там норм. Перевірено. Головне не тормозящий смарт. Ну і хочаб 3g. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Главное чтоб покрытие Лайф 3Ж было. смарт норм. тогда трансляция будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Блин,сколько примерно с собой нужно?Я очень хочу,но не знаю как будет,что бы без особого ущерба для бюджета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 3g не тільки в лайфа[emoji6] Блин,сколько примерно с собой нужно?Я очень хочу,но не знаю как будет,что бы без особого ущерба для бюджета Треба щоб кияни пробили місце і ціни, тоді можна і прикидувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Треба щоб кияни пробили місце і ціни, тоді можна і прикидувати.Надо тех Киевлян за одно место брать!Шоб шевелились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Надо тех Киевлян за одно место брать!Шоб шевелились Ага)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Andriy1352, 3Ж у меня только лайф и необмежений. сикока хош. поэтому предлагаю трансляцию через него. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Andriy1352, 3Ж у меня только лайф и необмежений. сикока хош. поэтому предлагаю трансляцию через него. То не проблєма. Розберемось) Думаю там, де будем святкувати, буде free WIFI Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 в макдональдсе фривайфай))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 в макдональдсе фривайфай))) Зараз в любій кафешці для клієнтів фрівайфай) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 тю, вам шо делать нечего трансляции делать еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 тю, вам шо делать нечего трансляции делать еще? Ну чогож. Можна і зробити, за столом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Ну как обычно речь пошла не о том. Дата, место, время, поселение приезжих уже определили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Ну как обычно речь пошла не о том. Дата место время поселение приезжих уже определили? Сєрж. Додай, будь-ласка, голосовалку. Якшо можна, тему на першу сторінку. Дата скоріш всього на вихідний наступний після 1-го. Щодо місця, то питання до киян. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Утром нааомни я сделаю. Правда не особо смысл есть. Но раз просите то сделаю) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Добро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2015 Ну чогож. Можна і зробити, за столом) нащо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Утром нааомни я сделаю. Правда не особо смысл есть. Но раз просите то сделаю) Нагадую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 то что напомнил это хорошо. я не могу понять что ты хочешь. голосовалку "буду/не буду"? или что то еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 "Буду/не буду" поки. Перша сторінка, щоб одразу бачили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 На рахунок дати, то перенести на 5-6 грудня (вихідні) або 28-29 листопада (теж вихідні) тут 2 варіанти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 На 5-6 думаю краще, бо там ще одне свято тай часу на підготовку більше Проголосував перший. Поки явка 100%)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 То значить На 5-6 переносимо і буде добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 То значить переносимо і буде добре Саме так[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2015 Буду, если 5,6. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах