Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Гостинний однако) уж простите была бы моя квартира, был бы и разговор, а так чего нет того и нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 ну я как и говорил - одна двухспальная тахта есть. для комфорта - одному, если не против вдвоем или один на полу(есть каремат и спальник) милости прошу. надеюсь у меня форс-мажоров уже не будет. ттт. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 kremon, похвально! Занесу тебе в перший пост з Настею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Напиши что Кремон может принять двоих а я 3-х. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 quitka, вже 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Люди, кто ещё может принять гостей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2015 Люди, кто ещё может принять гостей? поки вистачає, але думаю кількість охочих збільшиться. І тих і тих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 была бы моя квартир Я росли бы в во рту грибы - не надо было бы ходить в лес Буду на юбилее не сам, а с женой (возможно даже с дочерью). Если кто сможет приютить на ночь - буду очень признательный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 Думаю надворі не лишимся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 Думаю надворі не лишимся) Ага, у тебя же Логан большой - будем ночевать в нем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 У нас военкомат рядом - там и заночевать можно и оденут и накормят))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 Як варіант)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 У нас военкомат рядом - там и заночевать можно и оденут и накормят))) Добрая ты Настя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 [emoji6] [emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2015 Дмитрий $" rel="external">Посилання на юбилее не будет (увидел в голосовалке). Значит поедем в гости в Чернигов (Тем более у меня там живет тесть, которого я не видел не когда). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ценитель 2101 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Настя, знаю организацией занимаешься, а можно более подробную информацию, узнать? Заранее спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 а можно более подробную информацию, узнать? 5-6 ноября примерно будет встреча, место и время уже после пробега решаться будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Пробег тоже может будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 какой пробег? юбилей на то и юбилей что бы засесть и нормально расслабиться и отметить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Виталя, одно другому не мешает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 ну накой сдался тот пробег? вот сейчас пробег состоится, и все, делать нефиг зимой пробег делать или что? уверен вас 5 желающих только на пробег будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Ну значит пробег будет из 5 желающих. Ты зосей займись, а тут я и Андрей займёмся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Вы пока можете заняться приютом гостей. Кафе кстати есть на примете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 На троещине? Или на науки? Неееет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Вы пока можете заняться приютом гостей. Спасибо начальника б/у за разрешение Вельможе признательны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах