Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Спасибо начальника б/у за разрешение Вельможе признательны Бач який добрий[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 На троещине? Или на науки? Неееет. не там и не там. и вообще не некай Андрюха херни не предложит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2015 Ну так пиши адресс и название. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2015 І я постараюсь бути! Давно мрію поїхати на зустріч з киянами, і можливо і не тільки київськими клубнями. Якщо все буде гуд я з вами 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2015 _ВаряГ_, Будемо раді бачити! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Ну что, встреча будет? Andriy1352, в темах по регионах раскидай ссылки на эту тему. Я думаю что так будет более информативней. п.с. А там тебе решать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Ок. Зроблю Автонаездник, зробив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Ок. Зроблю О, дело пошло А еще бы каждому одноклубнику в личку отправить приглашение, было бы вобще супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 каждому одноклубнику в личку доручаю це тобі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 доручаю це тобі у меня почерк корявый писать письма одноклубникам Это наверно администрация должна.. или модераторы, старейшины и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Автонаездник, це функцію треба щоб одразу всім написати, бо так дня не вистачить)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 це функцію треба щоб одразу всім написати, бо так дня не вистачить Вот и я о том же.. но надо ли кому то это - вот в чем вопрос Но с тобой и с Настей, и с Серегой, и еще с некоторыми одноклубниками - я постараюсь приехать и очно увидеться и пожать краба А некоторым и подсрачник не помешает для знакомства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Давай ждем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2015 Теж чекаю на зустріч... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Предложение по кафе: Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Предложение по кафе:Посилання Тут кияни мають прикинути шо і як. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Это район олимпийской или дворца Украины. Не думаю что там дёшево. Да и центр города - на машине не протолкнутся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 Это район олимпийской или дворца Украины. Не думаю что там дёшево. Да и центр города - на машине не протолкнутся. Ну в кафе певно без машин будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Это район олимпийской или дворца Украины. Не думаю что там дёшево. Да и центр города - на машине не протолкнутся. 1) а мы будем юбилей праздновать на спальниках? типа троещина или красный хутор? 2) цены нужно узнать, прежде чем строить такие предположения 3) я насколько понимаю, празднование будет в выходной день, по центру таки можно протолкнуться... 4) я внес оптимальное предложение, тематическое место + центр города, если оно не подходит, то что мы ищем вобще? Ну в кафе певно без машин будем думаю многие при машине будут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 на машине не протолкнутся. да и хер с ними с теми машинами, на инвалидном кресле или что? или с газировкой праздновать будете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 да и хер с ними с теми машинами, на инвалидном кресле или что? или с газировкой праздновать будете? Правильно. Явно що в кафе без машин будемо. Машини потрібні будуть вдень прокататися по столиці, а ввечері нехай відпочинуть[emoji6] Цікаво, які ціни в тому кафе. Спокушає те, що воно тематичне, себто автомобільне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 дата зібрання 5-6 грудня. уже как бы 20.11.15 и до 5.12 осталось около двух недель... А тема заглохла((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 Ми готовимся, нн переживай) Доречі, КИЯНИ. Що там з кафе рішили? Сумно, що старожили і основатєлі не відгукуються А голосування стає позитивнішим[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 А голосування то не факт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2015 то не факт... та понятно, алеж сподіваємось на краще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах