LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Дату всегда так подбырали и обычно на мой ДР 5 декабря Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 І за тебе чарку піднімем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Я тут с Орками отпразную, буду ихних аватаров отлавливать І за тебе чарку піднімем) не забудте сорри много времени в тырнете сидеть нету всем пока. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Щасливо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 причина аутивный отдых на востоке. Уважительная причина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Привет Мы предварительно только За, а то совсем выпали из жизни клуба Я так понимаю 5го числа? Мне кафе желательно на правом берегу и так, чтобы развязка нормальная была, так как точно не на машине будем. Нас будет 2 или 3 человека. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Ще люди☺ Так. 5-го. Кафе ще шукається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 По кафе могу предложить как вариант кафе "Конфу" на Краснозвездном 57. Китайская кухня, цены средние, порции большие и можно свой алкоголь кроме пива, так как они продают только пиво. У них два зала и можно неплохо посидеть в дальнем. Вариант кафе выше - почему бы нет? я там правда не была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Я теж за автотематику. Тіки шо по чому ненаю. Якщо близько 200 грн з людини +алкоголь, то норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Я жду Андрея и Втлк)) 2 VTLK та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Я жду Андрея и Втлк)) Будем[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 Определяйтесь с местом так как времени осталось мало. По поводу кафе на Б.Васильковской 116. Там проходят встречи Драйв2 и будет собираться 2108 клуб. Списался с координатором Драйвовских встреч по поводу кафе, и вот что мы имеем... 3 ricer, Andriy1352 та Afft відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2015 Наче нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2015 Народ, хто може зганяти в те кафе і домовитись?. Бо Настя не може. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2015 чтобы развязка нормальная была на Краснозвездном 57 По поводу кафе на Б.Васильковской 116. судячи з фото кафе КМАМК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2015 Мне нравится данный вариант. Интересное кафе Только За! Он лучше чем предложенный мной вариант, честно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2015 Тільки от хто туди зганяє і домовиться?-ось питання. А залишилось всього 6 днів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 так, народ, что делаем? за кафе решаем? или просто приходим и берем свободные места? времени мало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 А вони будуть, вільні місця? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 А вони будуть, вільні місця? ну так как никто не занимается этим вопросом, то скорее всего нет. сколько людей будет? на какое время? что заказываем? слишком много моментов которые нужно решать заранее 16 человек проголосовало. но из них сколько 100% будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Думаю на десять треба. І домовитись що будуть можливі зміни в більшу чи меньшу сторону. Щеб хтось туди заїхав глянув. І розпитав чи бувають вільні місця. Зі мною разом 4 буде(двох з них в голосовалці нема). Так що може і 20 бути якшо банда Діптауна приєднається[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Andriy1352, так выше есть фото и описание что к чему место свободно было на эти выходные пока. что в данный момент это я не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Фото одне а в живу інше. Цеж не готель в Анталії, можна і глянути комусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Andriy1352, как по мне, то посидеть не важно где, главное что бы крыша над головой была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Артём Павлович 14 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2015 Creativ4eg, + 1. Стильное кафе это конечно хорошо, но главное люди которые будут тебя окружать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах