PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 ти і там є? ага..причому давненько з 2108 клуба колись і наліпка була до перекраски, і ще одна лишилась, і з Ланос-клуба новорічна здається 12-го року а ще Мікробус,совод, ПСА, ... бмв клюбу ну то машина мрії мерс клубе точно, ше в мерс-клубі зарегався як на батькову запчастини шукав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 узнаете, впізнаєм думаю-аву на 2108 бачили) ну то машина мрії колєга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 ну то машина мрії молчи... а то придет грозный дядя и накидает картинок про то, что бмв - это г.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МИЛАШКА 7 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 впізнаєм думаю-аву на 2108 бачили) не, я теперь скромная )) семейная тётенька )) не пью, только курю. ну и как обычно, катаюсь везде, балуюсь таттухами и пирсингом - хоть что-то осталось )) точно, ше в мерс-клубі зарегався як на батькову запчастини шукав не, я в мерсе зарегилась, после того как с ребятами познакомилась на чемпионате по слалому (на Столичном автошоу), чтобы продолжить общацца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Всем приветы. У меня вопрос: а кто ко мне ночевать придет? ну просто интересно. =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 kremon, певно Автонаєзднік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Всем приветы. У меня вопрос: а кто ко мне ночевать придет? ну просто интересно. =) Не переживай, бесхатченки будут певно Автонаєзднік Если пустит.. хотя бы на коврик у двери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Не переживай, бесхатченки будут Если пустит.. хотя бы на коврик у двери Пустить. Тож пропонував) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Если пустит.. хотя бы на коврик у двери Ну на коврик пущу. время то скажи. или после пьянки всех забирать? =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 или после пьянки всех забирать? =) штабелями Жаль, я не пью Я думаю, что по ходу разберемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Ну на коврик пущу. время то скажи. или после пьянки всех забирать? =) Аты шо, на пьянке не будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Аты шо, на пьянке не будешь? А ти?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 И Насти тоже может не быть, я так понял.. А кто точно будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 И Насти тоже может не быть, я так понял..А кто точно будет? Я буду)) І Франківськ[emoji6] 1 VTLK відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 А ти?) Я не пью))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Я не пью))) А шо такоє? Андруха теж не п'є і шо?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Я не пью))) Я тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 А ти?) вылитый еврей... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Походу "безхатченки" будут меня ко мне домой тащить. Гы-гы. Главное точно дорогу показать. ;-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Главное точно дорогу показать. ;-) карту нарисуй, а то будет как в фильме про баню Creativ4eg,А ты будешь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Проще просто адрес сказать. А его я и в пьяном угаре скажу. Я по автопилоту сюда с института доезжаю В обсчем жду гостей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 карту нарисуй, а то будет как в фильме про баню Creativ4eg,А ты будешь?? Я буду, скорее всего с 3х часов уже там. Так что буду всех встречать. Флаг только не забыть бы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Я буду, скорее всего с 3х часов уже там. Так что буду всех встречать. Флаг только не забыть бы) А до трьох? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Отдохнуть хорошенько хочу, кое какие вопросы порешать. И тогда можно ехать) ты сам то во сколько приедешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2015 Отдохнуть хорошенько хочу, кое какие вопросы порешать. И тогда можно ехать) ты сам то во сколько приедешь? Десь о 13-й будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах