Перейти до публікації
fartovuy

вут 2108 підключення

Рекомендовані повідомлення

всім привіт , встановив собі ВУТ 2108 виникає питання про правильне підключення !

На сток циліндрі 3 виходи на магістрал,і 08 4ри . Я підключив 3 а 4 вихід заглушив , ЧИ ЗМІНИТЬСЯ робота тормозної системи якщо я всі 4 магістралі підключу окремо ?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Привет собственно у меня такойже вопрос как подключить все контуры.Я думаю протянуть на зад еще одну трубку и соединить шлангой.

Поділитися повідомленням

Первые два выхода от вакуума подключают к передней магистрали.

Из двух следующих , один глушат , а второй на задний контур.

Поділитися повідомленням

fartovuy, візьми трійник і трубки супорта класичні і з'єднай, щоб на зад одна магістраль йшла.

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Я глушил лишний выход болтом через медную шайбу. Болт от бензобака, для слива топлива.

Поділитися повідомленням

Я глушил лишний выход болтом через медную шайбу. Болт от бензобака, для слива топлива.

Я спец заглушкой :)

Есть на рынке

Поділитися повідомленням

Дякую що розповіли як підключали та заглушували Гтц , але все таки що зміниться(стане ефективніше) якщо я кину ще одну магістраль на зад та підключу як пп!?

Поділитися повідомленням

На мою думку (власний досвід) потрібно підключати ВУТ 2108 по діагональній схемі. Потрібно кидати додаткову магістраль. Діаметри поршнів в ГТЦ однакові а діаметри робочих циліндрів різні. Перед має більшу робочу площу. При діагональній схемі кожен з поршнів ГТЦ створює тиск для однакового споживача (перд+ зад). У випадку забора рідини на перед з одного поршня у Вас теоретично і практично гальма будуть недогальмовувати а зад буде перегальмовувати.

Поділитися повідомленням

не согласен,как же колдун,гтц на класике так же имет два одинаковых поршня,а играют роль не объём а давление тормозной жидкости , а если так рассуждать как вы то выходит что на зад магистраль длиннее значит будет срабатывать позже, но так не выходит.Разное давление на контурах может выдать гтц с разным диаметром поршней либо колдун (регулятор тормозных усилий).А на счет схеммы подключения, на диагональной при повреждении одного контура тормозят два колеса по диагонали что считается более ефективным при аварийной ситуации.У меня один выход заглушен, колдун от ланоса через переходники.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз