KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Похвастаюсь своим творением (сделанно все своими руками) Багги, привод задний, мотор МеМЗ-968Э с расточкой под 79 поршня (ВАЗ 2105) и пиленной головой под 92 бенз, Ориентировочная мощность 55 л.с. КПП от ЗАЗ, 4 ст.. Карбюратор: Solex. Рулевая рейка: ВАЗ ОКА. Передняя ступица, суппорта, диски, поворотный кулак - ВАЗ классика. ГЦС оба ВАЗ классика. Ходовая- аморты ЗАЗ, пружины перед - ЗАЗ, задние ГАЗ. 6 KeganEr, the stick, yurecgod та 3 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 KO3AK, Ай я я я й, шайтханамана. Видос давай )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 (змінено) Конь огонь! Ему бы еще покрышки зубатые. Змінено 17 листопада 2015 користувачем jeka_m Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 видел в вк. За резину повторюсь и возить его нуно на лафете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Апарат - агонь з ноздрі огнідишащого дракона!! KO3AK, з карбуратором рішилось я так розумію? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 В планах себе нечто подобное сотворить. Но пока это все в планах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 RusLi ну возить пока далеко не планирую, есть где кататся рядом пока. По ПДД согласен, но лафета нет (не дешевые они нынче) потому может просто сварю дышло чтоб на фаркоп цеплять и как прицеп катать (народ в Ужгороде так сделал пару лет возят уже вроде не трогают). PavelV Непонятно, но вроде как да. eks3m Тут главное время, и настойчивость. По деньгам в принципе подемно почти для всех будет (ну смотря что именно хочешь сделать, конечно) djurka Еще не наснимали По резине - пока такая т.к. 13 радиус офф-роуд покрых НЕ существует. А менять радиус это перетачивать ступицы, баксов 200 с новыми дисками минимум схавает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Непонятно, но вроде как да. ну да, щось незрозуміло... и как прицеп катать як на мене цілком можна і на простий прицеп з двома направними железяками катать, аби по ширині входив т.к. 13 радиус офф-роуд покрых НЕ существует ну шось типу Ф328 було б норм або з спецтехніки всякой шукать чи тракторів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 PavelV По ширине проблема, т. к. передняя колея более 1,5 м, и + развесовка где 70% зад - 30% перед, даже на 1-осном лафете не поставишь нормлаьно, будет фаркоп вырывать. Строительство Знак не стырен а купден на приемке металла Рулевое сначала должно быть таким Кто знает, почему так делать нельзя - у вас хороший IQ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Кто знает, почему так делать нельзя - у вас хороший IQ руль в другую сторону крутится? ) Эх хорош апарат. Я уже пару лет собираюсь начать своё баги строить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 руль в другую сторону крутится? да там хз по тому фото, не видно ж з якої сторони тяги відносно центру Знак в мене досі в дні шматок на закльопках лишився... тіки помойму там пішоходи в красному трикутнику були а мо й другий який знак, я вже не памятаю, може Жидкий памятає))) Я уже пару лет собираюсь начать своё баги строить а я вже з рік як забив на цю ідею((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 первое, что приходит на ум по рулевому, это отсутствие масла в рулевом редукторе при таком положении Отличный аппарат, пока что в мечтах такой-же собрать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 golden88 близко но нет, чтоб руль не в ту сторону крутился, вешается просто вверх ногами. d.Grom ты озвучил 1 из проблем (когда редуктор вверх ногами масло таки хочет вытечь), но оно решаемо литолом в редуткор или заменой всех прокладок. Проблема иная. Подскажу - пока машина стояла и ездила по гаражу все было отлично, но после первой же поездки понял почему вся эта конструкция фигня. Какие еще есть идеи ? Так нагляднее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 (змінено) KO3AK,Ход наконечников меньше хода подвески? И что-то места маловато, в случае когда подвеска идет на разжатие. По раме лупило? Змінено 17 листопада 2015 користувачем jeka_m Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 хтів схитрить і порівняти з фото робочого агрегату, а там рейка болти регулювання тяг не дружать з конструкцією? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 jeka_m Да. Тяги должны быть максимально параллельны нижним рычагам, и такими же по длине. Но они в 2 раза длинее, и по-этому при сжатии подвески колесо поворачивается (при том довольно ощутимо). PavelV Якби все ж так просто d.Grom, golden88, eks3. Главное начать. Сварить каркас (основной) и уже дется будет некуда, как постепенно собирать в свободное время, доваривать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Крутяк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 ааа, шото я не подумав про геометрію... а не було варіанту переробити кронштейн до якого кріпляться тяги під коротші? хоча... тоді це по хорошому мудрувати тягу посередині і приблизно на лініях кріплення важелів щось типу шарових на яких зєднувались би бокові і центральний важелі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 В планах себе нечто подобное сотворить.Но пока это все в планах... аналогічно)) KO3AK, зачот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 В планах себе нечто подобное сотворить. Я уже пару лет собираюсь начать своё баги строить! пока что в мечтах такой-же собрать аналогічно можна відкривати клюб плануючих/мічтаючих зібрати баггі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 PavelV, ше себе забув дописати)) 2 AldenEn та KeganEr відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 Andriy1352,так то що почав робити низ рами давно в металоломі, сидіння лишив в старому гаражі... а більш нічого й не було в мене... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 PavelV, ну хоч початок був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 PavelV, Да тут еще пол форума можно дописать, не все признаются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2015 варил полуавтоматом или электродом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах