sashamo 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Доброго дня! Таке питаннячко буде від початківця: у мене на ВАЗ-2107 завеликі оборот холостого ходу порядка 1100 обертів хоча вроді як по книжці 900 і не більше має бути а на газу то взагалі 1400-1500 буде. Питання як впливають такі підвищені оберти холостого на машину. Збільшений розхід палива при русі я так думаю має бути. Але наскільки цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegva11 42 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Влияет на расход топлива в пробках или при прогреве автомобиля, а при движении расход будет такой же как и на машине у которой 900 оборотов. Расход зависит от смеси, карбюратора и степени убитости двигателя, даже влияет резина, масло в коробке(незначительно). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 1100 обертів хоча вроді як по книжці 900 і не більше має бути а на газу то взагалі 1400-1500 буде. 1100 це ще нормально, а от 1400 вже забагато. Схоже що занадто дроссельна заслонка відкрита - потрібно її призакрити, тоді і на газу зменшаться - бензин 900 газ 1100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 sashamo, вот статья была по этому поводу Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 Схоже що занадто дроссельна заслонка відкрита - потрібно її призакрити Если это озон , то заслонка не решает проблемы. Винт качества не всегда в своем диапазоне регулировок , может исправить этот дефект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2015 sashamo, обороты хх не влияют на расход. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах