WAZ 300 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 Exelero MORDA Меня заберите! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 Exelero Оки :D . Прорабатываю маршрут :D . На чем будете ехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 WAZ \ Пока с местом не всё понятно, 4й на контакт не выходит... оставь номер, я позвоню, если место окажется свободно \vadim \На моём тазике 21061 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 Exelero Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 на поезде со студенчиским 6грн,а без 15..))) :o :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 Hortica А по городу вообще шара :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 так шо там меня берут??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 так шо там меня берут??? +1 и меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 я не еду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 а кто едет?? если мну возьмете- буду рад )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 продаю свое место за 20 грн!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Stalker-3 WAZ в общем, пока нас едет двое, завтра решится судьбе ещё одного места, я вечером напишу, скольких ещё смогу взять Зы: мо\жет, одноклубников ещё на одну машину наберётся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Exelero немног не понял )))) нас дфвое это я и Ваз или это ты и еще кто-то?? )))гг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Товарищи решайте! Я вас уже жду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Товарищи решайте!Я вас уже жду . а ты всех потянешь??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 19 червня 2009 Stalker-3 Это я и ещё кто то.... блин, сначала все морозились ехать, щас от желающих отбоя нет.... теперь уже хотят ехать 7 человек(((( придётся кого нить кидать..... Или ещё кто на машине готов ехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 червня 2009 Exelero я наверное не смогу поехать))) так что всё норммусь :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 19 червня 2009 Я готов ехать токо давайте деньхи на бенз :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 червня 2009 Stalker-3 А вот это я тебе припомню . MORDA Абы ж они были , да еще и в нужном количестве :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 20 червня 2009 усе хто хочет ехать. 7 человек желают! Лешке сядет только 4. Остается ваз, сталкер и я. падаем ко мне в машину, еще пару чел я найду. Звоните, в нете меня не будет. Сталкер, ваз, вы едите или нет? Шобы я знал рыпацо или втыкать дома? 3 8093 235 38 35 звоним и говорим. Обсудим заодно время выезда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 червня 2009 MORDA Сталкер еще вчера уе.. уехал на дачу :D . А так милости просим . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 20 червня 2009 MORDA Я не еду. Планы изменились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 червня 2009 Exelero MORDA Усаживайтесь 5-ом и ежайте, далее чё нибудь придумаем :wink: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 20 червня 2009 vadim \походу нас и так четверо осталось)))) так что ж\ди гостей! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах