Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2015 (змінено) ------ Змінено 7 грудня 2016 користувачем Автонаездник 2 alligato та DiKing відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2015 Шо ти курив?) Стіко букв, капець)) А так то ялинку ще не брав. Купую зазвичай 29-30 числа, в лісогосподарстві. Святкового настрою поки нема. Але печінка до бою готова)) Завтра поїдем по продукти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2015 Andriy1352, а я уже елку (та, что сосна) приобрел. Осталось только с чердака игрушки и подставку достать. Святкового настрою поки нема. Настроение надо создавать себе самому. Вот я вспоминаю, что сделано за этот год. В принципе для меня не плохим оказался 2015г. Много позитивных моментов было для моей семьи. А теперь уже надо планировать дела на 2016г. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2015 Шо "купив" нейолку це я в курсі).. Я настрій якийсь буд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2015 А я ялинку купив в Решетилівці - 180см аж за 45 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2015 Точно ялинку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2015 В кладовке лежит искуственная. Вообще не парюсь. Ща цены наверное на живое, ну почти живое, дерево заоблачные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2015 Купив сьогодні ялинку, справжню. Майже три метри(завжди беру щоб до стелі була), ціна 100грн. Запах в машині був абалдєнний. Як малу покладем то поставим щоб наранок сюрприз був типу Миколай приніс[emoji4] Ще трохи продуктів купили. Штуки як не бувало. А ще алкоголь і ковбасу требабуде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2015 Ще трохи продуктів купили. Штуки як не бувало. Штука - то так, в наше время - типа майонезу купить До Нового 2016 года осталось пять дней. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2015 Автонаездник, Уже четыре дня!!! А твой гороскоп мне понравился (я - Лошадь). Твои бы слова, да Богу в уши... 2 DiKing та popownuk відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2015 Уже четыре дня!!! Сегодня - четыре уже. Дед мороз уже почти на пороге с подарками п.с. Санта Клаус мне не нравиться - у него нету снегурок " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2015 Анрюха молодца,я завтра за плоской тоже победу.. Я змея буду следить за здоровьем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2015 [color="Navy">До Нового 2016 года осталось три дня. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2015 (змінено) Автонаездник Ох и Снегурки у тебя классные с Дедом Морозом!!! Поделись...!!! Автонаездник, Дедом Морозом не нужно делится, отдай только Снегурок...!!! Змінено 27 грудня 2015 користувачем shlonik1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2015 Обновлю " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2015 Автонаездник, теж обновлю)) [spoiler="18+"> [spoiler="ПОПЕРЕДЖЕННЯ!- з слабкими нервами краще не відкривати))"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 кто ж заранее с новым годом поздравляет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Ох и Снегурки у тебя классные с Дедом Морозом!!! Ога. Элементы инцеста налицо ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 кто ж заранее с новым годом поздравляет? а не кто и не поздравляет еще. Мы вот снегурок рассматриваем - хороши ПОПЕРЕДЖЕННЯ!- з слабкими нервами краще не відкривати)) Удали - а то ночью присниться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання [spoiler="18+">[url=http://piccy.info/view3/9216508/5cb47d33d5097097d50e0b67deb73aa2/]" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2015 Ну что ж ребятки , с наступающим всех Новым Годом )) 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 ну и как же без Стекловаты 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Всех с наступающим новым,2016-м годом! 1 Тоха відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 З Новим роком! З новим щастям! Хай завжди в очах іскряться Усміх, радість і кохання, Хай здійсняться всі бажання! 3 alexart, Тоха та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Всех с наступающим 2016 годом!!! Всем здоровья, мирного неба, удачи и улыбок!!! Заодно всех с первой пятницей в году!!! 2 Тоха та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах