Перейти до публікації
~@roma@~

ВАЗ2106 ЖИВЧИК 1977р

Рекомендовані повідомлення

поставив замки на передні двері 2108 до задніх щось ніяк не доберусь,часу як завжди бракує(((

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

геометрія в кастера віталіка)

Зображення

Змінено користувачем Creativ4eg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
І як геометрія?

Що закажеш так і зробить.зробив вені розвал в мінусі 1 градус. Тепер зовнішня сторона на резині ціла і в поворотах ліпше,бо перед тим трохи підїдало.влітаю на більших швидкостях в повороти)

Поділитися повідомленням

~@roma@~, Я так понимаю проект с 05 блоком давно заброшен? Я может невнимательно читал, интересно какой РВ там был и наверняка ж там была разрезная шестерня...Где брал?:)

Поділитися повідомленням

~@roma@~, Я так понимаю проект с 05 блоком давно заброшен? Я может невнимательно читал, интересно какой РВ там был и наверняка ж там была разрезная шестерня...Где брал?:)

Та не закинутий,маю на нього всі запчастини для свіжої капіталки) розпредвал на ньому стояв окб 780 .1.8 вже робити з нього не буду буде тепер 1.7.з розрізною повезло знайшов б.у на 2108 київському форумі.

Поділитися повідомленням

з розрізною повезло знайшов б.у на 2108 київському форумі.

Жива? Продаеться? На щось мiняеться?:)

для свіжої капіталки

82.4--?:multi:

Поділитися повідомленням

Жива? Продаеться? На щось мiняеться?:)

82.4--?:multi:

Та ні я зробою двигун обкатаю і думаю буду продавати бо хочу щось на 213 му блоці.в блоці виробітки нема буде просто 82.0 з іншою групою поршня.

Поділитися повідомленням

розпредвал на ньому стояв окб 780

можеш розказати як на ньому їздиться? по місту спокійно наприклад, як у нього низа? хоч трохи з міста рушати на одному зчепленні можна?

Поділитися повідомленням

можеш розказати як на ньому їздиться? по місту спокійно наприклад, як у нього низа? хоч трохи з міста рушати на одному зчепленні можна?

Чесноикажучи ліпшого двигуна а мене не було.з місця можна і на 2й було рушати,з тим проблем не було холостий хід можна було і 700обертів виставити без плпвання обертів. Такий двигун з місця не може рушати з дьорганням бо дуже низький r/s.низів більше ніж хватає.прихід на валіку був з 3500до6500 в економ їзді в ш літрів вписувався,якщо нааалював то і 15 було)))) канали в гбц і колекторі були поліровні а дзеркало.

Поділитися повідомленням

Emissions, Ты не мажся пiд 05 блок, давно читаемо що по твоiм словам то фуфло в 82:)

Поділитися повідомленням

якщо спокійно їздити то не фуфло. якщо для адскіх отжигів то канешно що він довго не витримає.....

Поділитися повідомленням

Emissions, Ты не мажся пiд 05 блок, давно читаемо що по твоiм словам то фуфло в 82:)

ниче не понял, расшифруй.

Поділитися повідомленням

Emissions, Та чи ты не кричал что 05 блок точить в 82--это фуфло даже под стоковый вал 66? С поршнями 21083 просто--сток с пониженной степенью под 80-й бензин? Ну ладно, то *минимальный* вариант, хочется спросить--ну ТАК ШО, 05 Блок Человек расточил веселее:) Стенки не стали бочкой, Человек грамотно построил Двигатель. ШО!? Все по честному...:bn: 05 блок не самый плохой блок:)

Поділитися повідомленням

Emissions, Та чи ты не кричал что 05 блок точить в 82--это фуфло даже под стоковый вал 66? С поршнями 21083 просто--сток с пониженной степенью под 80-й бензин? Ну ладно, то *минимальный* вариант, хочется спросить--ну ТАК ШО, 05 Блок Человек расточил веселее:) Стенки не стали бочкой, Человек грамотно построил Двигатель. ШО!? Все по честному...:bn: 05 блок не самый плохой блок:)

лично я сторонник точить в 82, эт очисто на удачу, повезет не повезет, вот товарищу повезло и все тип топ, и надеюсь отслужит еще долго)

Поділитися повідомленням

лично я сторонник точить в 82, эт очисто на удачу, повезет не повезет, вот товарищу повезло и все тип топ, и надеюсь отслужит еще долго)

Ну ще двоє моїх знайомих їздять на 82х поршнях і проблем наразі немає) і зараз якраз збираю 1.6 в 11му блоці) ще один момнет якщо планується висока степінь стиску то обоаязково шліфанути плоскість блоку! Інакше через тис так 10 компресія завітає до тосолу)))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз