Владислава 6 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 VAZ1102, верхняя наклеечка :ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Димон Р 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Endru,понятно)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 ага фото наклейки есть ))) воть А по отцентровать перед поклейкой слабо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 pannn та то ему по синьке малехо центромер покрутило!!!:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 sash, все то ты знаеш ))))) pannn, та да возмеш с собой мне одну наклеечку 2101 шоб ровно наклеить а по бокам можно две круглые логотипы )))? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 VAZ1102, пока немогу попасть на встречи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
makc77 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 мужики а как бы и мне наклейку приобрести Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Приезжай в четверг. Захвачу на встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Владислава 6 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 pannn,а можно 2 логотипа клуба? и что по деньгам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 pannn,а можно 2 логотипа клуба? и что по деньгам? Мне ведро водки, а с Пашей я договорюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Змей, меньше чем за 50% + закуска + кефир (на утро) - я не соглашусь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Владислава 6 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 pannn, а серьезно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Endru 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 бери 2 ведра чтоб потом бежать не пришлось pannn, лого вообще прихвати побольше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 pannn, а серьезно? Нет, я водку не пью. Предпочитаю пиво. Владислава, твои вставки в приборку готовы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
makc77 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 Приезжай в четверг. Захвачу на встречу. на этой неделе не как работаю может получится на следуйщей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cartuz 5 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 (змінено) удалено Змінено 2 листопада 2011 користувачем cartuz Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 cartuz не по теме сообщение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 pannn,привет. Нужны наклейки 20 шт. Размер 31 на 8.5 см. Просто адрес сайта белого цвета. fsb-mir.com Шрифт какой-нить красивый выберешь Сможешь сделать? И что это будет стоить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Endru 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 можно еще разработать и зделать наклейки в честь годовщины клуба, кстати скока лет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 pannn,привет. Нужны наклейки 20 шт. Размер 31 на 8.5 см. Просто адрес сайта белого цвета. fsb-mir.com Шрифт какой-нить красивый выберешь Сможешь сделать? И что это будет стоить? Сделать могу, примерная стоимость 20 грн. Но по твоим размерам надпись получается слишком растянута по вертикале. Дай свое мыло - отправлю эскизы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 jonny_refinger@mail.ru скинь плиз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Панн, я скинул на мыло ответ. Сделай 310 х 51. 6-й вариант сверху. 20штук. Шрифт подходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sav 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 Pann скажи плз, такое можно сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pannn 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 Pann скажи плз, такое можно сделать? Можно. Какой размер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sav 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 на твое усмотрение, чтобы текст был читабелен ))) 15х15.. нормально будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах