SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2007 Роман Свитязь отдельной встречей будет. Просто Юра будет проездом через Ровно ехать - вот и пообщаемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2007 А пойнял, итак давайте прикинем кто согласен ехать на Свитязь? Составим вписок,а потом поговорим о времени и деталях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2007 Роман Створив окремий топік Посилання Продовжуємо обговорення там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2007 SLIP Так я не понял встречя в Ровно 9 или 10 июля будет или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 2 липня 2007 2 SLIP Андрей, к сожалению я пока на Закарпатье не еду Так что встречу организовуйте без меня. Я буду ехать где-то в августе-сентябре. Но пока еще не знаю когда точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 2 липня 2007 Madyar То приезжай в августе на встречу на голубых озёрах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 Ну когда нибудь состоится встречя в Ровенской области , или нет. мне кажется что Львов, или кто там еще у нас в Западном регионе уже делал свою встречю, а мы что хуже? Давайте где нибудь на следущей неделе. Как Вам мое пределожение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 Кулішов Юра Давай. Надо определиться с местом/временем. Какие предложения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дима 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 Сьогодні спдвей, давайте там... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 Дима Сегодня :shock: Не я неготов к такому. Я ещё планирую наклеек заказать в какой-то из ровенских контор. Кстати кому какие? Пишите пожелания. Размеры можете глянуть тут - Посилання Цены я уточню позже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2007 Ну давайте в пятницу. А вот с местом посложнее. Я думаю давайте где-то на нейтральной територий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2007 Давайте возле нашего автобазара где-то в 17.00 P.S. Выкладывайте свои предложения, а то все я да я :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 липня 2007 Кулішов Юра Какого именно автобазара? 1. Рынок запчастей на Юбилейном. 2. Собственно сам авторынок на Млыновской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 Я думаю собствено сам авторынок на Млыновской. Потому-что около него большая площадка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дима 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 Я постараюсь прибути на зустріч, але я працюю до 17-00 і тому буду не вчасно, пізніше повідомлю точніше.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 Ок. Если я успею нарезать наклейки до пятницы, то встретимся. Если неуспею, то наверное тоже встретимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 Значит все парни в 17.00 около авторынка на Млыновской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 в пятницу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 SLIP Да в пятницу! И на море не едем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 badgio Ты море не трогай! Оно тут не при чём! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 Ну тада договорились. И не забудьте кто-то захватить фотик( я беру свой но правда не цыфра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 Кулішов Юра Возьму телефон. При солнечной погодке фотки будут приемлимые. Цифровик есть у badgio Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2007 Парни у меня чего-то глюконул ИНЕТ , так что пришлось заново зарегитса. Если че то энто я Кулишов Юра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 липня 2007 Юра Почему фотки со встречи до сих пор не выложил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2007 Предлагаю провести след. встречу 15-17 августа. Давайте определимся с оптимальной датой и временем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах