TheOne 6 Скарга Опубліковано: 13 березня 2007 имхо идея хороша - на встрече на Югах - устроим турнирчик. а пока можно сделать небольшие тренировки, ну эот где хотя бы 5 человек есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2007 Madyar Шансов мало... У нас же МОЩНЫЙ воротник... TheOne 5 человек - это когда пиво попить с водкой... в миник надо минимум 10... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheOne 6 Скарга Опубліковано: 14 березня 2007 5 человек - это когда пиво попить с водкой... в миник надо минимум 10... имхо команда 5 чел - самое то... ну для побегать потрениться - лучше конечно 2 команды - интересней будет )) также можно и в баскет попрыгать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кулішов Юра 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2007 За футбол я не против. Так а что насчет встречи, когда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2007 Таварисч SLIP... раз уж ты вызвался "раком"... тоесть представителем региона, то давай собирай (хотя зная тебя опять увильнеш )... и скок вообще сейчас насчитывается западняков? Надо ж состав посмотреть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2007 имхо команда 5 чел - самое то... Вот-вот... я ж не знал, что ты про ОДНУ команду говоришь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 27 березня 2007 2 badgio А я тоже каким-то макаром могу относить себя к Западникам Только вот Андрюхе Закарпатье не доверили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2007 Madyar Легионеров мы тоже берем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2007 Привіт хлопці,приймайте новачка, я з Луцька мобільний 8-095-410-83-20, ася 195863433 жду звязку, з повагою Роман Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2007 Роман Привіт! Тут в нас зараз пригнічена активність в західному представництві, так що неможу точно сказати коли буде зустріч. Але я думаю, зв"язок тримати будемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2007 Давайте обміняємся усіма даними? мобільними тощо а? Хто з західняків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2007 Роман Буваю в Луцьку в основному по середам по роботі. Вільного часу там майже немає, але кваску попити можна... або якщо хочеш можу кавою пригостити, з цим точно проблем не буде... (093) 767-41-98 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2007 Ок будеш дзвони може й зустрінемось якщо не буду на роботі 80954108320 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2007 Так. Для того щоб тримати контакт є окрема тема, де вказані мобільні телефони. Думаю зробити тут дубляж заходу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kornel 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2007 Привет народ........я сам с Волынской области....... г. Нововолынск......... рад познакомится......... Мне до Луцка 100 км.......... бываю тогда когда собирается клуб РедЗон, так как многих там знаю.......... сечас хочу построить капейку для драга........ есть капейка и деньги........ вот буду чтото думать......... может какието предложения........... или подскажите где найти тюнинг запчасти.............. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2007 Хлопці є ідея замутити зустріч західних на Світязі? Обсудимо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2007 Роман Голубые озёра? Это где-то в р-не Ковеля? Идея хорошая. Только надо просчитать километраж и т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kornel 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2007 к Свитязю с Луцка 160 км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2007 Надо-бы просчитать маршруты из Луцка, Ровно, Львова, Франковска, Тернополя. Ключевые точки и т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2007 Ну вообще вот мои телефоны, у меня просто есть знакомая в Шацке,у которой база отдыха, могу попробовать договорится там остановится на выходных. 8-095-410-83-20 Рома, или домашний 8-0332-72-34-34 (бываю только вечером) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 14 червня 2007 Ребята, предлагаю организовать небольшую встречку в Ровно приблизительно 9-10 июля. Я у вас даже поприсутствую пару-тройку часов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2007 Madyar Без вопросов. Правда незнаю сколько человек подтянется. Так 9-го или 10-го? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 14 червня 2007 2 SLIP Подробнее потом скажу. Еще пока сами точно не решили, когда едем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2007 Madyar Ну как будешь знать точную дату - пиши сюда, а я вынесу это в отдельный топик потом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2007 ну дак а насчот Свитязя что глухарь? Что там в РОвно то ???? асфальт посмотреть, на озере то лучше лето же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах