EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Всіх вітаю... Щось недавно згадав що вже понад 5 років не був на рибалці... Ось, цікавить чи серед Вазоводів є Рибалки? Хто де, і чим саме ловить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 я з татом чяс від чясу їзджу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 я з татом чяс від чясу їзджу ! Куди? У Рибний магазин? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 ашо там завжди клює . :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 я люблю рибку половити може влаштуєм КЛУБНУ РИБАЛКУ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 липня 2009 альо, народ - давайте зберемось якось на рибалку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 липня 2009 я тоже люблю рибку! ненаю, але в "сільпо" так класно клює :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2009 А хтось реально в 18-00 в гарну погоду зможе махнути на щуку? На Байкал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2009 EDoktor так в нас сходка на 19:00 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2009 я зможу рванути, тільки треба заздалегідь домовитись з задоволенням рибку половлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 EDoktor, Fani, slim_painter давайте якось зберемся і виїдемо на рибалочку це можна організувати в один з тих днів проякі ми казали, а саме: один раз на місяць виїжати на природу на шашличок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 я непроти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Я не проти... Головне час вільний мати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 то давайте десь на вихідні скажемо тої суботи як вам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Ось вчора був напевно шалений жор, високий тиск, злива ураган.... Це можна було відірватись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 хто хоче поїхати на байкал тої суботи можна з ночовкою п"ятниця-субота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Я пас бо маю багато роботи.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 шкода я був внеділю біля Камянка-Бузька туди приїхав злий як чорт - чуть в аварію не попав, причому не по своїй вині - баба виїжала з повороту на рівне і сцуко коли я вже наблизився на відстань 5м, воно повертає голову в мій бік, але треба їй ще й подякувати - не розгубилась і дала газу - все минулось, але руки трусились як після п"янки добре хоч тормоза не підкачали ***, сигнал треба робити, причому срочно, причому такий щоб птахи з дерев падали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Це тільки, початок.... В мене кожен день, подібні ситуації..... Тут, як кажуть головне бути пильним, та мати добрі гальма.... Ну, і звичайно орієнтуватись у ситуації хто прав, а хто ні.... Щось наловив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 та я рибу не ловив, я вгості їздив троха прікольних фоток нафоткав на меморіалі-бункері доречі, знову звертаюсь до львів"ян - ДАВАЙТЕ ПОЇДЕМО НА РИБАЛОЧКУ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 vedmid Коли , куди на яку рибу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 я, взагалі-то, їжджу на щось невеличке: карасик, окунець... може хтось знає де можна поїхати так щоб половити гарненько рибки?Fani, може ти знаєш? ти на яку рибу їздиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 Може завтра поїдемо десь? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2009 vedmid Зара кльов поганий , а поїхати можна але я певно в суботу надачу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 народ! я вдома нету зараз не маю, тому, якщо виникає якась пропозиція в п"ятницю чи з понеділка по п"ятницю після 18:00 - дзвоніть EDoktor, дякую за запрошення, але взнав про нього тільки сьогодні причина - див. вище якщо будеш мати бажання - звони і будемо щось рішати з тою рибалкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах