VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 так нету дома нету поки потреби нема - нету і на роботі вистачає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2009 так нету дома нетупоки потреби нема - нету і на роботі вистачає Попробуй через мобільний нет підключити.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 мені за цілий нету вистачає, поки що вдома не хочу! а тут давайте про рибалку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 slim_painter давайте якось зберемся і виїдемо на рибалочку я взагалі не рибиак! і ніколи ним не був! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 я на вихідні їду в Жидачів: порибалити, покупатися, якогось м"ясця з"їсти може хтось хоче приєднатись? їхати буду або завтра ввечері або в неділю зранку дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах