prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 5 березня 2016 Ну вот и третий боротовик, приходится начинать тут) И так представляю свой новый автомобильчик Peugeot Partner 2008 г.в, дизель 1.6 HDi. Цвет: оранжевый. Парктроник, гидроусилитель руля, серворуль, круиз-контроль, подогрев зеркал Честно говоря, я даже не думал покупать его. Никогда не любил раньше дизеля и "пирожки". После последней Лады 111, хотел либо гольфа, либо шкоду. Месяц проходив в поисках, меня друг уговорил попробывать проехатся на пыжыке, после долгих уговоров я таки сел за руль. И на мое удивление это оказалась очень удобная машинка с шустрым дизельком, после тест драйва я решил что беру именно его. Машыка в хорошем состояние, ухоженая, правда не которые косячки есть которые будут всеравно под себя делатся. Машинка очень понравилась, удобством и легкостью управления. А сзади места вагон, самый раз ехать куда то на отдых Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 5 березня 2016 prinkovsky, Вася, принимай поздравляшки!!!! пусть служит дого и надежно!! =)) з.ы. у тебя осталось что-то от предыдуших авто ? =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 5 березня 2016 Андрюх спасибо большое ) к сожалению все продал, даже поводки на дворники, человек приехал и все забрал даже старый салон) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 березня 2016 Отличная машина. Сочетает комфорт легковушки и вместительность буса) Какой расход? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 6 березня 2016 Спасибо. Трасса 4.5 город 6.5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 березня 2016 Трасса 4.5 город 6.5 Мечта)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 6 березня 2016 Поздравляю! Она уже каталась по наших "сумних теренах",чи свежопригон? По чем у вас такие (пас)? Много ездят за подобными в Луцк,вроде дешевле там.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Машинка год на Украине, знакомый себе приганял. Пробег оригнальный 241 тыс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 prinkovsky, мої вітання, колєга а де переобладнували і з чого 2-й ряд? рекомендую одразу зробити поглиблену діагностику Лексією і знающим человеком... і замінити пасок ГРМ і маслофільтра.... і зняти водійське сидіння, килим і пластик під стойкою яка збоку водійського сидіння за дверкою - перевірити на предмет вологи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Дякую. Все вже замінено, діагностику зроблю, коли прийде Лексія з китаю. Знімав сухо ... а що може затікати звідкість? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Все вже замінено правильно Знімав сухо ... а що може затікати звідкість? я сам чесно кажучи того не розумію... але то мені так порадили... та й на моєму постійно ржавіє права передня лапа водійського сидіння і волога в тому районі зявляється навіть після просушки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Але ви задоволені своїм пижиком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Але ви задоволені своїм пижиком? поки не ломається то так але навіть з урахуванням того що дістався з мертвими рейкою і ричагом, фіговою резиною і тим що в процесі ще пару ньансів вилізло, навіть з дороговизною інодеталей... в перерахунку вартості ремонтів на км пробігу - виходить дешевше Жигуля з копієчними запами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 вчера запарковался рядом с такой машиной.Не успел выйти-приходит ее наездник.Заводит....это же просто трындец первые секунды грохот вообще не реальный.После чуть тише,но всеравно-грохот! я такого не хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 (змінено) вчера запарковался рядом с такой машиной.Не успел выйти-приходит ее наездник.Заводит....это же просто трындец первые секунды грохот вообще не реальный.После чуть тише,но всеравно-грохот!я такого не хочу Простите а какой грохот именно Вы имеете в виду? поки не ломається то такале навіть з урахуванням того що дістався з мертвими рейкою і ричагом, фіговою резиною і тим що в процесі ще пару ньансів вилізло, навіть з дороговизною інодеталей... в перерахунку вартості ремонтів на км пробігу - виходить дешевше Жигуля з копієчними запами Дісйно так і є, а ще урахувати що якість запчастин на Жигуля, набагато гірше ніж була раніше і ціни постійно підростають, то обслуговування на 50000 км обходиться в таку ціну як і на ладу Змінено 9 березня 2016 користувачем prinkovsky Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 я такого не хочу висновок зроблений тільки з огляду на кількахвилинне спостереження одного окремо взятого екземпляру в невідомо якому стані? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Простите а какой грохот именно Вы имеете в виду? грохот от работы дизеля,форсунки наверно,ТНВД.Я ж не эксперт,тонкостей не знаю висновок зроблений тільки з огляду на кількахвилинне спостереження одного окремо взятого екземпляру в невідомо якому саме так але висновки-не на користь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 vegas, в салоне шум намного меньше, а так конечно с бензинками по шумности дизеля пока не сравнялись, даже самых свежих годов. Но сам характер звука мне нравится, как и его тяговые особенности. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 а я не люблю дизеля, старые не люблю за их грохот, грязь и вонь, а новые за их нежность и дороговизну обслуживания. Касаемо того, что ВАЗ содержать стоит так же как и ино это очередной бред, либо вы сравниваете убитый ВАЗ и неубитую ино, тогда может быть, а если ВАЗ в отличном состоянии, то он в обслуге намного дешевле. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 10 березня 2016 Возможно если вы заказываете напрямую. Например у меня была 2111, по ходовой запчасти в туже цену что и на ходовую Пежо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 березня 2016 если ВАЗ в отличном состоянии, то он в обслуге намного дешевле. якщо ВАЗ в відмінному стані то це або новий ВАЗ (ЛАДА) і тоді ціна запів, ТО і т.д. аналогічна ціні відповідних запів на бюджетні іномарки, а якщо це старий ВАЗ то щоб його довести до відмінного стану порібно вкласти круглу суму. сугубо особисте спостереження на користуванні і обслуговуванні мною і батьком двох старих Жигулів, зубила з салону і двох іномарок 2 avtosvitNed та prinkovsky відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 10 березня 2016 якщо ВАЗ в відмінному стані то це або новий ВАЗ (ЛАДА) і тоді ціна запів, ТО і т.д. аналогічна ціні відповідних запів на бюджетні іномарки, а якщо це старий ВАЗ то щоб його довести до відмінного стану порібно вкласти круглу суму. сугубо особисте спостереження на користуванні і обслуговуванні мною і батьком двох старих Жигулів, зубила з салону і двох іномарок Ви праві, воно так і є. А якщо брати ще нові лади то це взагалі порівняння не йде. Нові лади мені, здається зроблені не з металу, а не понятно з чого. Або є якийсь жук який їсть тільки Лади)))) Метал навіть оброблений, задутий і т.д через 2-3 роки дає іржу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 березня 2016 prinkovsky, і все таки залишилось відкрите питання по сидінням 2-го ряду... з чого і як кріпляться, регулюються, складаються? і ще цейво... екранчик я так бачу "типу Б"? себто широкий? на ньому що виводиться? той екранчик що в козирьку по центру торпедо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 10 березня 2016 З чого сидіння не знаю... один чувачок казав що з рено сценік чи ще з якоїсь. Регулюється лиш спинка, також відкидуються вперед або знімаються, причому мали би рухатись вперед, але щось твой механізм нее працю ні на одному сидінні. На екранчику виводиться дата, час і інформація з магнітоли. Магнітола RD3, треба ще активувати задні динаміки бо працюють лиш передні, хоча електрично задні я підключив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 березня 2016 якщо це старий ВАЗ то щоб його довести до відмінного стану порібно вкласти круглу суму. а почему не купить сразу норм ВАЗ, или не запускать свой старый? Сейчас шаха в огне стоит 1500уе, купи, не запускай и катайся. Нові лади мені, здається зроблені не з металу, а не понятно з чого. Або є якийсь жук який їсть тільки Лади)))) Метал навіть оброблений, задутий і т.д через 2-3 роки дає іржу. ржавый налет появляется, но машина не гниет, на ино тоже самое (инохлам и китайцев и им подобных во внимание не берем). покажите мне на улице приору или калину у которой кузов в состоянии рухляди, нету таких, детали днища и лонжероны на эти авто продаются только при ремонте после ДТП, сгнивших нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах