fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 Попав в руки от такий распредвал Шестиграників немає , подумав би що то з перших 2101 распредвали ,але на вигляд він проїхав не більше 15000 т\км люфтів немає , тай прокручується плотненько ! Можливо це 21214 так як один з клубнів говорив що на них "шестигранників " немає ? Більше маркеровки немає окрім Ш15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 А пропуски между кулачками шершавые или гладкие? Если гладкие то это стальной распредвал ХТЗ и ценности никакой не представляет т.к. достаточно шумно работает. Если шершавый, то это чугунный оригинальный распред, при верных зазорах работает очень тихо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 меряем шейки, и узнаем его характеристики, исходя из этого можно потом понимать что это за распред Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2016 Emissions,тойсть міряєм ширину і висоту кулачка і множити на 1,55 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SOT@ 1991 15 Скарга Опубліковано: 28 березня 2016 А пропуски между кулачками шершавые или гладкие? Если гладкие то это стальной распредвал ХТЗ и ценности никакой не представляет т.к. достаточно шумно работает. Если шершавый, то это чугунный оригинальный распред, при верных зазорах работает очень тихо. И чё на нём ездить нельзя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 березня 2016 И чё на нём ездить нельзя? можна, але стальний шумніше, і головне стальний вал бажано використовувати зі стальними рокерами (а чугунявий відповідно з чугунявими рокерами) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SOT@ 1991 15 Скарга Опубліковано: 28 березня 2016 можна, але стальний шумніше, і головне стальний вал бажано використовувати зі стальними рокерами (а чугунявий відповідно з чугунявими рокерами) В ословиях тотальной и грядущей нищеты нельзя говорить что этот распредвал не представляет ни какой ценности, по поводу шумности так скажу меньше прислухайтесь, будет ездить долго и щасливо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 березня 2016 В ословиях тотальной и грядущей нищеты нельзя говорить что этот распредвал не представляет ни какой ценности, по поводу шумности так скажу меньше прислухайтесь, будет ездить долго и щасливо! я десь писав про цінність/не цінність? з приводу шумності теж зазначив що стальний шумніше чугунявого і все, де саме я писав що його не можна використовувати? єдине повторюсь рокера мають бути з металу відповідного валу. так скажу меньше прислухайтесь, будет ездить долго и щасливо! шумність тільки як побічний ефект зазначив, може в когось вуха дуже чутливі. а от якщо стальний вал з чугунними рокерами ставити (або навпаки) то якраз "ездить довго" він не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SOT@ 1991 15 Скарга Опубліковано: 28 березня 2016 я десь писав про цінність/не цінність?з приводу шумності теж зазначив що стальний шумніше чугунявого і все, де саме я писав що його не можна використовувати? єдине повторюсь рокера мають бути з металу відповідного валу. шумність тільки як побічний ефект зазначив, може в когось вуха дуже чутливі. а от якщо стальний вал з чугунними рокерами ставити (або навпаки) то якраз "ездить довго" він не буде Я с соседом собирали ему машину лет 5 назад вот такой распредвал ставили да шумновато, ездит всё это время иногда регулирует и нормально, какие там рокера ставили мы бог его знает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 28 березня 2016 у меня такой сейчас ездит накатал дед на нём 23 тис, и я около 10... начел гуркотеть, есть еще один но ставить не буду буду тайговский ставить. б/у и новый продавать буду. вполне за низкую цену что тогда и сейчас вполне адекватный рвал. почему звенить гуркотит, потому что сталь более звонкая, а у чугуна более глухой звук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах