devilwalker 21 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2016 Всем привет! Сползла резинка на щупе. Подскажите сколько см должно быть от упора резинки до min на щупе? спасибо. (Щуп вставляется в блок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2016 см не подскажу, но резинка становится в одном положении. На стержне есть кружок, резинка на него надевается и сидит мертво на месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
devilwalker 21 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 (змінено) Geser, у меня она совается туда сюда. и кружка нету. я выставил на 17см, не знаю правильно ли!!! Змінено 22 квітня 2016 користувачем devilwalker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 По моему, когда-то Zelenovski мерял щупы и описывал в своем бортовике о "Мише", поищи. 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
regenwurm 4 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 Только что вбил в гугл запрос "щуп ваз 21063 размер" и получил 100500 картинок на тему... 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 смотря какого образца блок щуп становится в блок или сапун? упс, не то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 Вот нашел Посилання 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
devilwalker 21 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 DVA, спасибо. То что нукжно! я так и не осилил 39 страниц) начал с последней) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 Да не за что, главное что бы пригодилась информация. 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 devilwalker, візьміть собі людський щуп і забудете про проблєми з резинкою Посилання 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 devilwalker, візьміть собі людський щуп і забудете про проблєми з резинкою Посилання Он по длине такой же как и заводской? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 евгений 2014, є на різні моделі двигунів ВАЗ. Все відповідає, якість європейська і покращує вигляд підкапотки, не те що кусок дроту. Ось так виглядає на ділі 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 Andriy1352, Почему и спросил,что выглядит симпатичней.По твоей ссылке пишут 01-07. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 евгений 2014, забий в гугл "щуп 2106 евродеталь". Ось, наприклад, : Посилання Але залежить ще від того, чи в блок вставляється, чи в сапун. 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 Andriy1352, Спасибо.Буду знать про такой щуп.Просто даже не видел таких. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 евгений 2014, я сам раніше не знав, але рік тому, як капіталив дригун, взав про нього, за що дяка пану Nemez:az: 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2016 щуп щупу рознь, не забывайте о старых блоках где щуп идет в сам блок а не через сапун как у новых Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
евгений 2014 21 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2016 щуп щупу рознь, не забывайте о старых блоках где щуп идет в сам блок а не через сапун как у новых Я думаю они есть как под старые блоки,так и под новые блоки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах