Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

короче, буду розказувати всьо попорядку, шоб зорінтувати в проблемі.

в суботу вернувся додому, поставив на пару хв під будинком. (двір невеликий, але має невеличкий наклон від будинку вниз) потім далі їхати, з"їжаю вниз, даю задню і хоть би шо, машина не їде таке враження типу затянйтий ручник і я тупо не можу їхати, вона починає глохнути, в перід було десь метр, то впринципі їхати міг чуть-чуть, але то не показник. першим ділом почав грішити на ручник, бо перед тим робили тормоза десь за тиждень до того (замінили всі колодки на Feredo, новий ручник і реально круто затянули), заліз під машину в дощ і попустив трос майже зовсім, результату ніякого

дзвонив до своїх майстрів, бла-бла, казали підняти всі колеса чи крутяться, зад не рухається. казали трошки поспускати рідини з задніх цілиндрів - ніфіга, потім на головному підспустити - тоже ніфіга наскрізь промок, викликав евакуатор, поки чекав евакуатор, думаю спробувати ше раз машина поїхала!!!

в неділю вже машину не чіпав, в понеділок зранку погнав до майстрів, всьо супер, но коли заїхав до рукавички, педаль провалилась , слава богу шо обійшлось, потихеньку до них доїхав і то ше завдяки ручнику. в результаті з заднього лівого колеса витекла вся тормозна рідина.

поставили нові задні циліндри, новий задній шланг, новий головний тормозний циліндр, новий трос ручніка (затянули вже нормально, барабанри прокручуються), всьо прокачали і нормально ше вечером льотав

сьогодні зранку купа справ, тре машину, і піпєц, то саме, машина на зад не їде я в шоці! шо це може бути і взагалі шо тепер робити?! хто може помогти?!

але мое вся справа і в редукторі. це сама болюча тема! з часів моєї експлуатації машини, це фактично єдина запчастина яка рідна і не ремонтувалась і т.д. бо редуктори не ремонтують.

просто після декількох burnout-ів , було заклинило диференціал , потім само розсосалось, але був гул на 4 передачі. і ше коли вчора мутили тормоза, дивились і тож казали шо він доживає своє вже і сателітна група не паше(ненаю шо то таке )

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Слухай! :)

А ты попробуй когда она не едет носком

поддеть педаль тормоза и на себя потянуть,

попустит?

Бывает такое что она стоит стоит потом

что то щёлк и покатилась?

Поділитися повідомленням

Недавно тоже такое было, после мойки. Тоже недавно колодки менял и трос подтягивал. И такая же шняга, не едет не вперед ни на зад. Но у меня двигатель мощный :) я педальку газа в пол, и пролетелся по объездной немного, сначало немного тупила машина, а потом все наладилось. Грешу на колодка, может они разбухают от воды??? :o

Поділитися повідомленням

slim_painter

Возможно мастера оставили очень маленький зазор между барабанами и колодками. Или колодки такие стоят ... Имел схожую проблему со старыми барабанами, подработаными сильно: или тормоза хорошие но нет заднего хода-клинит, или есть нормальный задний ход но нет задних тормозов. Пока не заменил барабаны... Даже без замены колодок всё пришло в норму: и тормозит хорошо и задний ход свободный. НО- я не затягивал ручник на 3 щелчка, как рекомендуют. Ручник регулировал под самый верх-т.е. на полностью вытянутый рычаг. Это и может быть причиной проблемы заднего хода - отпусти ручник и попробуй. Но это ж всё при условии что у тебя стоят "пятёрочные" самоподводящиеся РТЦ и эксцентрики удалены вообще или разведены на максимум.

Поділитися повідомленням

короче проблему вирішили завдяки VETERAN :)

підня зад, ліве коло стояло мертво, думали-думали, і короче проблема була в ексцентрику неправильно виставленому і через який з"їхала колодка :)

Поділитися повідомленням

slim_painter

Вывод - ставь самоподводящиеся цилиндрики, а эксцентрики на максимум отодвигай :)

Поділитися повідомленням

Aleksey

самоподводящиеся цилиндры устанавливались на пятерках, некоторых шестерках, устанавливаются на семерках.......

на базаре их ща больше продается, чем обычных :)

Поділитися повідомленням

амоподводящиеся цилиндры устанавливались на пятерках, некоторых шестерках, устанавливаются на семерках.......
- а на 2101 разве никак, там вроде одинаковое все ........

Поділитися повідомленням

Aleksey

на 2101 самоподводящиеся цилиндры на заводе не ставили, их можно поставить самому -

ставь самоподводящиеся цилиндрики, а эксцентрики на максимум отодвигай

Поділитися повідомленням

Aleksey

А что в них дорогого? Обычные 2101 стоят 37 грн, а 2105 - 45 грн - 60 грн

Поділитися повідомленням

а колодки тоже надо менять на 05-е или можно оставить родные?

Поділитися повідомленням

а у меня бывает постоит на морозе и с места тронуться не могу, передние колодки примерзают к диску... че за дела, подскажите??!

Поділитися повідомленням

а у меня бывает постоит на морозе и с места тронуться не могу, передние колодки примерзают к диску... че за дела, подскажите??!

значит у тебя не отводятся цилиндры в супортах

Поділитися повідомленням

значит у тебя не отводятся цилиндры в супортах

Как решить проблему?? менять цылиндры??

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз