slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 короче, буду розказувати всьо попорядку, шоб зорінтувати в проблемі. в суботу вернувся додому, поставив на пару хв під будинком. (двір невеликий, але має невеличкий наклон від будинку вниз) потім далі їхати, з"їжаю вниз, даю задню і хоть би шо, машина не їде таке враження типу затянйтий ручник і я тупо не можу їхати, вона починає глохнути, в перід було десь метр, то впринципі їхати міг чуть-чуть, але то не показник. першим ділом почав грішити на ручник, бо перед тим робили тормоза десь за тиждень до того (замінили всі колодки на Feredo, новий ручник і реально круто затянули), заліз під машину в дощ і попустив трос майже зовсім, результату ніякого дзвонив до своїх майстрів, бла-бла, казали підняти всі колеса чи крутяться, зад не рухається. казали трошки поспускати рідини з задніх цілиндрів - ніфіга, потім на головному підспустити - тоже ніфіга наскрізь промок, викликав евакуатор, поки чекав евакуатор, думаю спробувати ше раз машина поїхала!!! в неділю вже машину не чіпав, в понеділок зранку погнав до майстрів, всьо супер, но коли заїхав до рукавички, педаль провалилась , слава богу шо обійшлось, потихеньку до них доїхав і то ше завдяки ручнику. в результаті з заднього лівого колеса витекла вся тормозна рідина. поставили нові задні циліндри, новий задній шланг, новий головний тормозний циліндр, новий трос ручніка (затянули вже нормально, барабанри прокручуються), всьо прокачали і нормально ше вечером льотав сьогодні зранку купа справ, тре машину, і піпєц, то саме, машина на зад не їде я в шоці! шо це може бути і взагалі шо тепер робити?! хто може помогти?! але мое вся справа і в редукторі. це сама болюча тема! з часів моєї експлуатації машини, це фактично єдина запчастина яка рідна і не ремонтувалась і т.д. бо редуктори не ремонтують. просто після декількох burnout-ів , було заклинило диференціал , потім само розсосалось, але був гул на 4 передачі. і ше коли вчора мутили тормоза, дивились і тож казали шо він доживає своє вже і сателітна група не паше(ненаю шо то таке ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Слухай! А ты попробуй когда она не едет носком поддеть педаль тормоза и на себя потянуть, попустит? Бывает такое что она стоит стоит потом что то щёлк и покатилась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Недавно тоже такое было, после мойки. Тоже недавно колодки менял и трос подтягивал. И такая же шняга, не едет не вперед ни на зад. Но у меня двигатель мощный я педальку газа в пол, и пролетелся по объездной немного, сначало немного тупила машина, а потом все наладилось. Грешу на колодка, может они разбухают от воды??? :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 slim_painter Возможно мастера оставили очень маленький зазор между барабанами и колодками. Или колодки такие стоят ... Имел схожую проблему со старыми барабанами, подработаными сильно: или тормоза хорошие но нет заднего хода-клинит, или есть нормальный задний ход но нет задних тормозов. Пока не заменил барабаны... Даже без замены колодок всё пришло в норму: и тормозит хорошо и задний ход свободный. НО- я не затягивал ручник на 3 щелчка, как рекомендуют. Ручник регулировал под самый верх-т.е. на полностью вытянутый рычаг. Это и может быть причиной проблемы заднего хода - отпусти ручник и попробуй. Но это ж всё при условии что у тебя стоят "пятёрочные" самоподводящиеся РТЦ и эксцентрики удалены вообще или разведены на максимум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 короче проблему вирішили завдяки VETERAN підня зад, ліве коло стояло мертво, думали-думали, і короче проблема була в ексцентрику неправильно виставленому і через який з"їхала колодка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 slim_painter Вывод - ставь самоподводящиеся цилиндрики, а эксцентрики на максимум отодвигай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 самоподводящиеся цилиндрики я че это за девайс ?. Плиз можна инфу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Aleksey самоподводящиеся цилиндры устанавливались на пятерках, некоторых шестерках, устанавливаются на семерках....... на базаре их ща больше продается, чем обычных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 амоподводящиеся цилиндры устанавливались на пятерках, некоторых шестерках, устанавливаются на семерках....... - а на 2101 разве никак, там вроде одинаковое все ........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Aleksey на 2101 самоподводящиеся цилиндры на заводе не ставили, их можно поставить самому - ставь самоподводящиеся цилиндрики, а эксцентрики на максимум отодвигай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 а не дороговато ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2009 Aleksey слабые тормоза могут обойтись гораздо дороже :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2009 Aleksey А что в них дорогого? Обычные 2101 стоят 37 грн, а 2105 - 45 грн - 60 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2009 а колодки тоже надо менять на 05-е или можно оставить родные? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2009 родные-они одинаковые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 а у меня бывает постоит на морозе и с места тронуться не могу, передние колодки примерзают к диску... че за дела, подскажите??! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2010 а у меня бывает постоит на морозе и с места тронуться не могу, передние колодки примерзают к диску... че за дела, подскажите??! значит у тебя не отводятся цилиндры в супортах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 значит у тебя не отводятся цилиндры в супортах Как решить проблему?? менять цылиндры?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах