djurka 493 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2016 Вроде как дочка Мишлена. Интересуют отзывы только пользовал не пользовал кум пользовал (брат сват зять), доволен не доволен. С рассуждениями типа "я думаю" и т.д. можно проходить мимо. А можно и не проходить. Будете мне тему апать. Актуально пару дней. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2016 Вроде как дочка Мишлена.Интересуют отзывы только пользовал не пользовал кум пользовал (брат сват зять), доволен не доволен. С рассуждениями типа "я думаю" и т.д. можно проходить мимо. А можно и не проходить. Будете мне тему апать. Актуально пару дней. сейчас хвалят новую росаву, не та которая премиори, а вот появилась еще новая, шиномонтажники говорят что Росава умеет делать правильную пасочку, что это такое я в душЕ не этосамое. но одно колесо стоит 620 +\- гривен (14") думаю таких 2 бате взять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2016 Emissions, забыл сказать, что это не на жигу. Мерс вито думаю на росаву обидится ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2016 Я собі на Т4 взяв Росава Itegra. Поки проїхав на них 22000. Політ нормальний. Ціна зі знижкою була 645 грн за 195/15. Шеф мій взяв Kumho йому не сподобалось (VW Caddy Maxi) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2016 Itegra ITEGRO да, я как раз о них и говорил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах