bober 29 4 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 На Широкую,2 не обращался? Вроде хвалят............ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 На Широкую,2 не обращался?Я даже не знаю где на широкой2 газовщикиА вообще в ГБО нет ничего сложного чтобы кудато обращатся, я сам в состоянии подстроить-подрегулировать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Если подумать,то вобще в этой жизни нет ничего сложного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Cыроежка 3 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Як правильно перемикатись з газу на бензин?P Розганяеш до 70- 80 км. включаєш нейтралку і одночасно переключаеш кнопку на бензин.Двигун глохне ,ти котишся 200-300м і включаючи 3-тю передачу і заводишся як на буксирі, граючись щепленням .При ожеледиці бережно.і Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ol-Dob 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 (змінено) Чого платити за те в чому сам в змозі розібратись ! Хотів запитатись а який у кого розхід газу на 100км і чи сильно відрізняється зимою та літом. Якщо хороший бензонасос і стоїть зворотній клапан , то можна навіть зупинившись, газ на великі оберти і переключаєш зразу з газу на бенз проходячи середнє положення перемикача Ще хотів запитатись хто як орієнтується по кількості залишившогося газу в балоні. Я по проблизному розходу на 100км, але чув що є якісь індикатори які розміщені коло перемикача роду палива. Хто шо знає про це? Якщо такі інд. є то наскільки вони точні? Змінено 5 січня 2012 користувачем Ol-Dob Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Ще хотів запитатись хто як орієнтується по кількості залишившогося газу в балоні. У мене на балоні є стрілка, яка показує рівень газу. Але це не точно. На перемикачі є червоний світлодіод, який мав би засвічуватись, як і лампочка для бензину, але я поскупився на цю автоматику і тому він у мене горить постійно. Чого платити за те в чому сам в змозі розібратись ! Розбиратись бажано завжди, але не завжди є відповідне обладнання - вимірювач рівня СО і СН у вихлопі. Бензин ще якось вдається відрегулювати за допомогою прозорої свічки в циліндрі, а з газом мені це чомусь не виходить - постійно голубе полум'я. Але накрутити, щоб нормально їхала і добре заводилась, можна і самому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 (змінено) Цитата: Сообщение от: Паша 1987 Київ Як правильно перемикатись з газу на бензин? P Розганяеш до 70- 80 км. включа єш нейтралку і одночасно переключаеш кнопку на бензин.Двигун глохне ,ти котишся 200-300м і включаючи 3-тю передачу і заводишся як на буксирі, граючись щепленням .При ожеледиці бережно.і Это бред...Никакую нейтралку включать не нужно.. Едешь даже 60км/ч на 4передаче, включаеш положение бензин, ждёшь секунд 10-15 пока закачается бензин машина в это время на передаче типа глохнет(если на машине родной БН) но только поплавковая камера наполняется бензином двигатель сам воспламеняется снова уже на бензине...а если ЭБН то вообще всё происходит намного быстрее Cыроежка, Кто тебе про нейтралку рассказал (можешь ему в литцо плюнуть), и как ты бензин закачаешь когда двигатель заглохший на нейтралке?? такого делать нельзя, тем более на гололёде.. Хотів запитатись а який у кого розхід газу на 100км і чи сильно відрізняється зимою та літом.9,5-10 на 100км в мешаном режиме (город-трасса) Змінено 5 січня 2012 користувачем Мец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ol-Dob 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Мені теж хочеться мати таке споживання,але маю 11-12, тому і вирішив розбиратись може щосьвдасться змінити в кращу сторону.Запалювання у мене класичне, свічки NGK-40. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 (змінено) Подскажите, есть ли балоны для газа в ВАЗ 2101 не цилиндричной формы, а под заднюю полочку в багажнике? Змінено 9 січня 2012 користувачем Davyd Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Davyd, прямокутного балона не бачив ніколи, а циліндричний на 50 літрів якраз стає на поличку в багажнику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Davyd, прямокутного балона не бачив ніколи, а циліндричний на 50 літрів якраз стає на поличку в багажнику. У меня в машине баллон выходит за пределы полочки. А я хотел зашить баллон, чтобы его не было видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Так, балон трохи загрубий. Але є вихід - або взяти якийсь тонший балон з меншим об'ємом, або як у мене - трохи вигнути ребра жорсткості і посунути під спинку заднього сидіння. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 трохи вигнути ребра жорсткості і посунути під спинку заднього сидіння. Вот это уже дельный совет! Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ol-Dob 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 У меня в машине баллон выходит за пределы полочки. А я хотел зашить баллон, чтобы его не было видно.А зачем прятать? Ведь если гаишник остановит и попросит открыть капот то всё равно заметит редуктор во первых, во вторых если прятать балон, редуктор то надо прятать и заправочный переходник, а это уже проблематично и пожаронебезопасно.Проще узаконить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 О наличии ГБО менты начинают подозревать,заметив заправочный штуцер.Поэтому те,кто не регил ГБО прячут его (например за запр.лючок бензобака) Открывать багажник мент может требовать только при проведении спецопераций,и под протокол.А вот капот-для сверки номеров.Так что редуктор здает быстрее,чем балон,и прятать его от ментов-смысла нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Мне прятать газ не нужно, он есть в техпаспорте. Баллон в багажнике очень много места занимает, а я хочу его или разместить компактней или купить какой то другой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 купить какой то другой. другой автомобиль с багажнигом побольше,или просто без балона ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 другой автомобиль с багажнигом побольше,или просто без балона ? Что тут скажешь. Хороший совет дал! Нечего и добавить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Обычно после совета ставят не знак вопроса,а точку. Есть о чем задуматься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ol-Dob 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Если очень охота иметь побольше места в багажнике то рекомендую тороидальные балоны (ёмкость не помню) но тогда ездиш без запаски. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Без запаски гонивно ездить часто приходиться выезжать за город! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pasha060176 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Подскажите .Можно ли поставить газ на ваз 2105 двиг 1.3? Какой приблизительно будет расход на газу? И поедет ли она . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 даже для ваз 2105 двиг 1.3 формула работы ГБО остается работоспособной А в формуле говорится,что на газу мощность и приемистость на 10-20% менше, расход на 10-20% больше (от бензина) На ГБО 4поколения показатели лучше,но его на ваз 2105 двиг 1.3 не поставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rembrant-41 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 (змінено) Подскажите .Можно ли поставить газ на ваз 2105 двиг 1.3? Какой приблизительно будет расход на газу? И поедет ли она . не знаю у кого как, напишу свой расход: прогрев, 15 км поездка - и так 2 раза в день 10.5-11 литров на сотку... газ очень требовательный к настройке - не правильно покрутишь винтики - и расход литров в 13 по трасе обеспечен))))))) по себе знаю))) Змінено 14 січня 2012 користувачем rembrant-41 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-KIM- 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2012 У становил себе вчера ГБО Ловато, поставили смеситель над карбом, раньше на газу не ездил работает вроде как нормально, но вот такая проблема, при езде на бензине машина отзывается на малейшее нажатие на педаль газа, а вот при езде на газу при нажатии на газ появсяется такое ощущение торможения двигателем, т.е - нажал на газ, двигатель скинул немного обороты потом плавно начал ускоряться, такая ситуации при езде напрягает, посоветуйте, это у всех таки или только у меня? и какой возможный вариант решения проблемы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах