Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Dusi дороже чем здесь только в Москве :D как по мне то ниже 150грн уже дёшево за такое зеркало,а потолка помойму нет :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Начну торги із 100,а далі видно буде.Та й то питання,чи справді воно настільки класно виглядає як той чувак казав.Спочатку подивлюся на нього вживу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 Ужас який у нас паскудний бензин :shock: Після кожного разу як заправлюся на іншій заправці треба підкручувати зажиганіє.То на раннє,то на пізнє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 За дзеркало хотять 50 гривень + моя пересилка по пошті.Але чим я запитав про умови пересилки,як гроші я маю платити,чувак кудась пропав.Можливо то якесь розводилово?Буду чекати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 током тут и не пахло. да и ладно если бы человек к нему шёл, а так титаны в планах...это просто жесть какаето ИМХО - полный сток непрактичен для езды каждый день. И как говорится **на вкус и цвет...** DUSI зачетная копа,главное чтоб внешне--сток,а подкапотом и в салоне...:D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 Ну внешне тут под сток не канают колпаки, решетка 011 и рамка на номере, а так с виду стоковая (тонировку опустим, как грицца) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 Ну внешне тут под сток не канают колпаки Не только колпаки, а колёса целиком, на широкой и низкой резине, машина совсем по другому смотрится, это же не шестёрка :pardon: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 Мец,спасибо!!! Дмитрий $,а чому то решітка 011?То вроді 01,Вона почти відколи машина. Добавлено спустя 15 минут 15 секунд: Підкажіть будьте добрі як поставити в задні дверки привод центрального замка.А то і так кручу і сяк,нічого не виходить.Там де можна поставити не відкриває,а де відкриває не можна поставити.Я пів дня мучився.Незнаю вже що з тим робити :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 Dusi переверни привод в горизонтальное положение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 Я вже так ставив.Нічого не дало.Опиши якшо можеш подробніше як і куда його ціпляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 А по форуму поиск ничего не дал? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 Посидів,подумав і ось що надумав вроді нормально працює.Треба було тільки викинути пружину із замка і змастити там все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 Dusi Хватает же инфы на форуме как правильно и надежно закреплять привод цз, Зачем же такое безобразие лепить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 То не безобразіє,то моцна планка із оцинковки :D Все тримається купи,відкриває і закриває.Значить виконує основну функцію.Хто там бачити буде як воно стоїть.Головне що не гримить нічого,тим більше зверху все закривається шумкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 даааа, а планку чем вырубил, даже необработал края чтоб ровненько было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Я рубав болгаркою.Вирізав штук 10 і ніодної рівної.Сам не знаю чому але неможу рівно рубати болгаркою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 рубав болгаркою Рассмешил Мужет у тя ровно не получалось из-за того, что болгаркой не рубать а резать надо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Мец +10000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Сам не знаю чому але неможу рівно рубати болгаркою. может нужно было включить в розетку? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Ну шо ви прікалуєтеся?Я по привичці написав "рубати",в нас на закарпатті так говорять Хоч ножем,хоч сокирою,хоч болгаркою,всеодно кажуть "рубати" а не "різати" :D P.S.В розетку включав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 в нас на закарпатті так говорять Smile Хоч ножем,хоч сокирою,хоч болгаркою,всеодно кажуть "рубати" а не "різати" Сложно у вас там все, я погляжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 читаю и умираю со смеху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 читаю и умираю со смеху +500, кстати, думаю выкинуть свой саб и впулить саб Радиотехника, эффект тот же, но денег подзаработаю, продав свой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Сьогодні стикнувся з тим що треба свічки міняти,ось і думаю які поставити.Думаю поставити finwhale або Lucas(стоять на даний момент),Ween.Як на рахунок російських ЗЗ STANDART А17ДВРМ ??? Хто що порадить з цього приводу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2009 Думаю поставити finwhale або Lucas(стоять на даний момент),Ween.Як на рахунок російських ЗЗ STANDART А17ДВРМ ??? бери денсо и непарься! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах