Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 2Madyar мог и попутать.извините. 2MaD MakS но ведь зараннее договорились,что в 18.30.некоторые свое время за месяц расписали(я например) . Добавлено спустя 54 секунды: в темноте,да не в обиде! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaD MakS 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2009 хорошо хоть не за год расписали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 /......///////../.// Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAFIK 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 Андрій и что это такое???? :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 Андрійи что это такое???? Mad :ROFL: :ROFL: :ROFL: MAFIKну че фотки получаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 азбука морзе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rom4eg 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2009 Привед всем, мужики рассказывайте как прошла встреча Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAFIK 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 т.к. никто не взял с собой на встречу фотоаппарата приходится довольствоваться фотками не очень хорошего качества!!! но ведь сама встреча прошла успешно и оставила на душе приятный и теплый след!!! Авто KANa Собственно сам KAN KAN, cocos, ПСИХИАТР, СТАС, xxxmihail Авто СТАСа MAFIK, ПСИХИАТР, KAN, xxxmihail СТАС, ПСИХИАТР, KAN, xxxmihail Авто cocosa Пепелац MAFIKa Я, Стас, KAN, xxxmihail ТАК ЖЕ ХОЧУ ВЫРАЗИТЬ ОГРОМНОЕ СПАСИБО KANу ЗА ОПРОБОВАНИЕ ЕГО МАШИНКИ И МОДИФИЦИРОВАННОГО ДВИГАТЕЛЯ МНОЙ :repa: :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2009 xxxmihail и я и Стас и MAFIK были Психиатр MaD MakS cocos на своей заниженой пятерки класс оч понравилось :good: помоему все. встреча удалась :multi: p.s надобы еще организовать!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rom4eg 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Молодцы:good:, жду не дождусь что-бы тоже выезжать на встречи,приятно видеть что наше сообщество растёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Эх, сижу жалею что не поехал :cccc4: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xxxmihail 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 ARTEMON в следующий раз приезжай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 2ARTEMON бери разбег на стену поболе... если подымешься-на следующую встречу приезжай. 2rom4eg пока дождешся-земля сдвинется.так,что не медли,а делай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rom4eg 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Психиатр Да с удовольствием, да жаль нет свободного времени да и с финансами туговато , ну нечего я надеюсь что к началу лета 2010-го уже смогу выехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 2rom4eg а встречи чего,платные? я и сам ща без машинки,а еще представитель клуба! :cry: так что было бы желание,а приехать можно и на маршрутке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 слышите чот наш друг Андрійпо поводу встречи не че не напичатол/......///////../.// Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 2kan слушай у тебя прям какая то мания к смене аватара! :D и правда не пишет чего то.может морзянку забыл... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 на этой похоже остановлюсь та неподходит по телосложению Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAFIK 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 ставь машину или свою фотку!!!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cocos 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 ну и че... значит, типа встретились, и все сдохло((( Добавлено спустя 4 минуты 59 секунд: ааа,, обновил))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 cocos ты в смысле че имел виду больше встреч небудет так я свободен в суботу с 11до .... и воскр.после18.00 можем и сообразить а там может кто и подтянеться с одноклубников :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2009 2cocos не ругайся пожалуйста,а то бан засветят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAFIK 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2009 Ваня, ну что вы с cocos ом создали тему, которую хотели??? мне ведь интересно!!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2009 нет.cocos не прислал еще статьи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAFIK 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2009 а я забалабенил себе подсветочку днища Добавлено спустя 29 минут 38 секунд: :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах