yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 Ставив знайомому коробку Полонез.Залили 3 літри масла,здається що замало бо з заливної горловини не витікало.Може хтось знає скільки точно в неї йде масла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 Невже ніхто не знає скільки масла йде в полонезівську коробку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 я литр залил... а ваще там 3-и литра имхо не влезет. у меня через боковую потекло раньше там же 2-а болта с боку один выше другой ниже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 На мою думку 1л замало,бо нижня заливна пробка дуже низько і якщо рівень рахувати по ній то задня частина коробки не буде змащуватися.А якщо брати за рівень верхню то якраз буде добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j_mihon 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 Ищите по форуму, была такая тема. ПО паспорту 1.55 литра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
saibl 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 В среднем в полонезовскую коробку заливают ДО 2-ух литров, я залил чуть меньше, все нормально.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Я 1.5 литра залил пока ездит! А три литра ето очень много оно будет (срат*) через все дыры! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 залили 3. Лишнее имхо никуда не денется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 Ну я думаю с этим разобрались так что тему закрываем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах