vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Клас, супер, просто малаткі!!!! От так зажигає Львів на "окупованій" території! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 Слім а де ті фотки шо я робив..... :oops: Погуділи просто бомба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 Masterio там взагалі додної фотки не було, шоб шось видно було, прийшлось видалити)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 а ось і фото з покатушок, так би мовити "перший сніг": Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 відео з святкування річниці копійки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2009 Ті вибори закінчились тим шо ми ше опинилися в центрі!!!!!!!!!!!!!! Шей дехто мені пиво проспорив!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 маленькі покатушки в черляндії відео: поставив максимальну якісь, а воно на максимумі чомусь знімає без звуку Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Так тримати козаки!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2010 фото з раллі-спрінту в черлянах: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 та ну мене харить відкривате кожну силку шоб втикнути фотки!!!!!!!!!!!!!!!!Нашо таке мутит модери, зробіть нормально, шоб можна було дивитись фотографія не клацаючи по 20 разів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 Masterio, я шось не поняв, ти то до чого сказав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 та нічо вже всьо нормуль...... [color="Silver">п.с. підпис в Коста стиряв!))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2010 ну кост теж не є його автором такшо всьо гуд! тимбільше правда)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 (змінено) "суботник" в Алмаза в гаражі слалом в брюховичах "суботник" в мене в гаражі))) Змінено 21 березня 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Ще пару фоток з суботника а це недавні покатушки в Брюховичях , правда ми більше в сніжки бавились ніж катались Фото CheZZа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 ось фотозвіт зі святкування 40-річчя Копійки!!! ось фотозвіт зі святкування 40-річчя Копійки!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 А вот что у моей сестры получилось Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 добавил ещо пару фоток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Bratik, ти б ше крім фоток, добавив мене в друзі на пікасі)))))) а то я кинув заявку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zmz 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 моя першенька на парковці перед епіцентром - червоненька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 zmz не звернув уваги це 011 чи 013 у будь якому разі вона дуже крута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах