Nikola 9 Скарга Опубліковано: 4 травня 2017 Ну и собственно в продолжения темы.., православные и не только кто ремонтировал кронштейны крепления крышки багажника? Так как там все на сварке, я так понял что нужно точечную сварку высверливать и ставить на заклепки? Заздалегідь вдячний за співпрацю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 травня 2017 Я міняв. Не бавився з висверлюванням - обрізав болгаркою. Новий кронштейн також обрізав і прикрутив болтиками. Багато часу не зайняло - найдовше сохла фарба на новому кронштейні - помалював перед установкою. Може понизитися рівень кришки - я поставив текстолітову прокладку між кришкою і кронштейном і використовую її як антену для приймача. Замок також ізолював. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 5 травня 2017 Я міняв. Не бавився з висверлюванням - обрізав болгаркою. Новий кронштейн також обрізав і прикрутив болтиками. Багато часу не зайняло - найдовше сохла фарба на новому кронштейні - помалював перед установкою. Може понизитися рівень кришки - я поставив текстолітову прокладку між кришкою і кронштейном і використовую її як антену для приймача. Замок також ізолював. У меня отломался возле оси и там с двух не слепишь.., или варить старый или полностью менять на новый, но вот как туда подлезть не понятно т.к. все закрыто металлом и заварено точечной сваркой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 травня 2017 У мене обірвало так " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Купив кронштейн в зборі " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Трошки обрізав зайве покрасив " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Спочатку підготував місце - вирізав старе. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Прикрутив " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 5 травня 2017 У мене обірвало так Купив кронштейн в зборі Трошки обрізав зайве покрасив Спочатку підготував місце - вирізав старе. Прикрутив Дякую Вам за інфу, я тепер поняв як там все зроблено, але склоняюсь все таки до ремонту старого кронштейну и поставлю на алюміневі заклепки діаметром 5-6 м.м. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 5 травня 2017 поставлю на алюміневі заклепки діаметром 5-6 м.м. Не, не не. Не стоит. Если уж хочется то нерж, да и то. Сварка или болты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 9 травня 2017 Уже сделал примерно такую дужку (крючек) как открытый замок и поставил на 4- алюминевые заклепки все стало просто супер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 10 травня 2017 " rel="external">Посилання" rel="external">ПосиланняКак заготовку почти идеально подошел шарнир с совдеповского дивана книжки..., рассверлил под 12,5 м.м. и разрезал что бы замкнуть на круг недостающий отломанный полумесяц (вставив как оправку во внутрь отверствия болт на М-12 соединяем отломанный кронштейн с заготовкой-крючком, зажимаем струбциной и сверлим отверствия под заклепки), по наружном диаметре крючка немножко спилил метал болгаркою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах