Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2017 Идеи и предложения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 1 липня 2017 у нас тут не шоу экстрасенсов. Может поподробнее что то напишешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 1 липня 2017 Педаль 21074, тросик 21073, сектор 2108. 1 doctor відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 1 липня 2017 У меня все стоковое. Плавность вполне нормальная, единственное это после иномарок она мне немного жесткая и пришлось снять пружинку возле рулевого редуктора. И теперь гуд Из тюнинга мне тоже нравиться идея з сектором и тросом, но только в том месте где крепятся родные тяги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WOLKmen 2 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Самый простой вариант - заложить густую смазку в шарниры тяг, педаль нажимается плавнее, перестает закусывать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Поставив собі недавно циліндрик від домашнього шкафчика, це реально помогло+ мінімум затрат і вміння Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Адміністрація мінус, зараз зміг би закинути фото з телефону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 https://ru.files.fm/u/zwpfk6mq Має бути видно 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Має бути видно Це тIпа замiсть пружини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Пружина залишилась. Циліндрик має функцію амортизатора і сповільнює трохи сам хід педалі. Нагрузки не відчувається а педаль стала плавніша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 і сповільнює трохи сам хід педалі Интересное изобретение. А не возникает ощущения что машина стала тупее разгоняться? Ведь если сделать наоборот, например укоротив плечо рычага, чтобы при небольшом нажатии на педаль заслонка открывалась чуть ли не на всю сразу ,субьективно будет казаться что мотор зверюга...Чтобы педаль стала плавнее мне кажется нужно максимально бороться с люфтами на втулочках поперечного вала, так как самый незначительный люфт вызывает довольно чувствительный на ногу кажущийся дискомфорт. Ну и сам круглый прут идущий от вала к педали тоже мне не внушает доверия...Возможно там есть некая *пружинистость* которая тоже негативно сказывается на ощущениях. Сама высота педали от пола тоже комфорта не добавляет (не буду подробно описывать, сто раз обсуждали способ решения) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Пока не отполировал до "зеркала" шарики кронштейна привода тяг, педаль плавно не нажималась " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Пока не отполировал до "зеркала" шарики кронштейна привода тяг Проблема не в шариках а в неудачной кинематике привода Жигулей. На том же Москвич 2140 педаль газа куда поприятнее... Не побоюсь этого слова--на порядок выше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 @Zir, Та нормальный привод,все ездят не жалуются если все впорядке 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 все ездят не жалуются если все впорядке Так я тоже езжу и не жалуюсь. Привык. Но если честно, вообще оно неудобно по сравнению со многими машинами. Я специально привел пример Москвича. Про иномарки вообще молчу. Тут будет больше пользы если правдиво признать и попытаться что то сделать а не упираться рогами в пол. Жигули несомненно круче гавнобмв, но от педаль газа блин... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Педаль 21074, тросик 21073, сектор 2108. туго, по крайней мере в стоковой инжекторной 07. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 туго, по крайней мере в стоковой инжекторной 07. Согласен. Тут нужно по хорошему выдумывать что то своё а не играться с наборами стандартных конструкторов стающими без переделок--потому как не помогает. Простой эксперимент--посадите за руль жену или старшую дочь или просто подружку--уверен--с первого раза мало кто вобще тронется с места--или заглохнет или машина будет орать вовсю (ну есть конечно исключения, но их мало). На иномарках по моим личным наблюдениям процент благополучного трогания намного выше...Конечно сюда очень необходимо добавлять и педаль сцепления...Но газовая педаль на жигулях--это всё таки что-то с чем-то по сравнению с другими машинами, кто б что не говорил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 на щелкайте в право, мне понравилось. Завтра продолжу. https://plus.google.com/u/0/b/113650034764158335010/photos/113650034764158335010/album/6330614964095305457/6330614994583910530 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 Машина після доробки тупіша не стала але розгін став рівномірний, нагрузки нової не з'явилось а їздити набагато приємніше. Це просто як варіант доробки, але знімати не буду,мені подобається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rmnmkrk 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 на щелкайте в право, мне понравилось. Завтра продолжу. https://plus.google.com/u/0/b/113650034764158335010/photos/113650034764158335010/album/6330614964095305457/6330614994583910530 Теж цікава ідея правда трохи тяжче конструктивно. Зроблено грамотно і акуратно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 на щелкайте в право, мне понравилось. Завтра продолжу. https://plus.google.com/u/0/b/113650034764158335010/photos/113650034764158335010/album/6330614964095305457/6330614994583910530 Теж цікава ідея правда трохи тяжче конструктивно. Зроблено грамотно і акуратно. Я так зробив для того, щоб було можливо змінити робочий хід важеля педалі. Через редуктор. це саме він так заморочено виглядає. Тепер хід самого важеля став коротше. А з самого початку повний хід склав 4 см, тож тепер більше. Саме цього я і прагнув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 @БАККАРА, А головне в твоIй iдеi на мiй погляд не саме виконання (хоча зроблено красиво, пiдтримую) а саме то про шо я писав вище --змiна в порiвняннi зi з стоком вiдношення плеч ричагiв--ось це саме головне!!! Думаю можна було б i трохи грубше зробити в порiвняннi з твоею красотою, але майже з тим же самим результатом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 @БАККАРА, А головне в твоIй iдеi на мiй погляд не саме виконання (хоча зроблено красиво, пiдтримую) а саме то про шо я писав вище --змiна в порiвняннi зi з стоком вiдношення плеч ричагiв--ось це саме головне!!! Думаю можна було б i трохи грубше зробити в порiвняннi з твоею красотою, але майже з тим же самим результатом. Дуже дякую! Але я робив це як за звичай, що го попало. За допомогою болгарки та зваркі. А от то що попало під руку... з від там наколупував все необхідне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 А от то що попало під руку... з від там наколупував все необхідне. Простiше i практичнiше було б навчитися на тому працювати. Мав би бiльший зиск Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 2 липня 2017 А от то що попало під руку... з від там наколупував все необхідне.Простiше i практичнiше було б навчитися на тому працювати. Мав би бiльший зиск Ми купили два нових на електроприводі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах