Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Есть все книги в электронном варианте, кому интересно - в аську Все в отличном качестве кроме "Автоспорт часть 1", если у кого есть в норм качестве, тоже прошу ко мне в аську Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motrot 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 ты наверное денех захочешь мешок? ? ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Motrot Я не продаю, у меня в электронке и всем желающим через аську могу скинуть. П.С. Если б были книги в оригинале (в бумажном варианте) то я б их точно не продавал бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 Дмитрий $ респект! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 Пасибо Диме за книжки :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Дмитрий $, а без аськи можно организовать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 АнтохА, можно, надо их только найти у мя на винте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 И я хочу книги! ))) К аське только доберусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Дмитрий $, dembel2006.87@mail.ru буду благодарен!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 у меня тоже есть пару книг: Э.Г Сингуринди в электроном виде)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 DjonyBoy, можеш скинуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex =k211= 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 кому надо щас докидаю вконтакте и ссылку снину,могу и по почте Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 Alex =k211=, спасибо!!!! Alex =k211=, а это все книги??да?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex =k211= 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 та не за что,рад помочь.ну а книги вроде все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Alex =k211=, просто мне говорили что их 8 штук!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 АнтохА, их 5, вообще книг как бы 4, но там одна в 2-х томах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Дмитрий $, понятно!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2013 А мне на электронку перекиньте? Буду благодарен. NikolajChercassy@mail.ru Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2013 _ВаряГ_, выше есть ссылки там и скачай!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex =k211= 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2013 А мне на электронку перекиньте? Буду благодарен. NikolajChercassy@mail.ru перекинул пожалуйста Дмитрий $, Все в отличном качестве кроме "Автоспорт часть 1", если у кого есть в норм качестве, Посилання а такая подойдет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах