golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @golden88,тож державні вихідні Вихідні державні, а підприемство приватне)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @golden88,ще один хапуга)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Дзвонив Міші. Подякував. Казав постарається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 О))) Ветеран, мы кстати норм погуляли тогда по крепости. Пол дня там лазили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @golden88,тож державні вихідні Вихідні державні, а підприемство приватне)))) Филониш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 мы кстати норм погуляли тогда по крепости. То ви в Кам'янці були, а в Хотині були? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 В Хотине нет. Как то по пьяной лавочке из Атак решили сходить пешком... не дошли - протрезвели))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @quitka,дивно, що не була. Ну буде що побачити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Мимо проплывала -считается?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @quitka,хоч так), дехто взагалі ніяк не бачив))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Не знаю, як хто, а ми з батьком кожного дня омріюємо поїздку[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Не знаю, як хто Я інтенсивно перекопую гараж в пошуках всяких газових плиток, матрасу і т.п - використовував минулий раз. Навіть вудочки витягнув - не рибалив уже з 30 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 Не знаю, як хто Я інтенсивно перекопую гараж в пошуках всяких газових плиток, матрасу і т.п - використовував минулий раз. Навіть вудочки витягнув - не рибалив уже з 30 років.А я вже навчився користуватися давно тим прімусом. І кава швидко і навіть юшку варили. Жінка напочатку казала шо фу, ваняє як жигулі, а потім вкурила зручгість і навчилась регулювати і вимикати))А щодо вудок, так там спіннінгодонка потрібна(серед спєців-фідерна ловля). * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 А щодо вудок, так там спіннінгодонка потрібна(серед спєців-фідерна ловля). Я не професіонал, а любитель. Для мене важливий процес, а не результат. Тим більше, що риби я не люблю і, крім того, риба вся заражена глистами, небезпечними для людини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2017 @VETERAN,ото песиміст) глисти скрізь і шо тепер патли рвати?) Я сам любитель, але дещо знаю. І тут, на відміну від Бакоьи, є кльов ляща, вночі. От сядемо під зорями і як піде він, то я подивлюсь на азарт)). Тут не треба бути рибоїдом, головне процес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2017 Прогноз радує[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2017 @Andriy1352, то в Києві. Південніше можливі дощики. Сам також слідкую - там якийсь фронт буде стояти і кожен день його совають по карті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2017 Я і не помітив Києва))) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Ну то що, якось організовуємося, чи кожен сам по собі? Коли їдемо? Десь зустрічаємося, чи вже розшукуємося на місці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Ну то що, якось організовуємося, чи кожен сам по собі? Коли їдемо? Десь зустрічаємося, чи вже розшукуємося на місці? Ну раніше мене комусь там бути сенсу нема.Попередньо на 23-тє. Настя хоче в Меджибіж заскочити ще по дорозі. Продукти каже щоб брав я(скинетесь). Ідеально там бути в обід або одразу після. А Настя потім підтягнеться. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @VETERAN,як вийде, то ідеально щоб ближче до місця ми зустрілись і разом під'їхали а ні то я раніше. Йома йо, цеж всього 6 днів лишилось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Їхати по тих координатах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @VETERAN,по яких з них?)) Самі же казали, що десь там краща дорога) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Я назад з обіду 27-го якшо шо Ви, звісно, можете лишитись, а я потім може з тестем приїду. Буде про шо поговорити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Настя мечтала, мечтала, заранее отпросилась. А когда я сегодня напомнила то мне сказали что мы передумали и хер тебе а не отпуск. Вот так я сьездила на днестр.... Много мата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах