quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Давайте определимся с датами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 @quitka,давай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Выходные посути с 24 по 27. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 А дощ по суті припиниться 26-27 серпня. А до того - зливи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 @VETERAN,за стільки часу прогноз скоріш за все малоймовірний. Ще все поміняється. Позаторік теж спеку обіцяли, а по факту вересень наступив посеред літа, і то тіки на ті дні, що там були. До того і після спека була. Так що, як повезе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Ап[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Ап Що "Ап" - є щось новеньке?Скільки нас всього буде? Я буду один. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Ап Що "Ап" - є щось новеньке?Скільки нас всього буде? Я буду один. Я, батько-це точно. Ще може брат. Може жінка. Буде видно.Але головне, що стара гвардія буде[emoji4] [emoji482] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Там якась їжа є, чи все з собою тягнути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 @VETERAN,маєте наувазі чи є на березі якась кооперація? Ні, такого нема. Провізія по старій схемі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Весь той час сидіти на салі і підножному кормі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 @VETERAN,якому підножному кормі? Миж тоді три дні в принципі не голодували. А цей раз на скіки їдем? І рибу я тут гарантую людську(лящів). А як ми раніше на два тижні їздили. І нормально. Лиш через кілька днів починали їздити чи ходити в село по свіже пиво і морозиво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 А цей раз на скіки їдем? Не знаю. На скільки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 А цей раз на скіки їдем? Не знаю. На скільки?Ну хочаб як тоді. Там можна зорієнтуватися. Мені лиш 28-го треба повернутися, бо лисичани приїздять-треба зустріти. Так що краще до свята приїхати і там його чекати.Я постараюсь роботу підігнати по максимуму, щоб більше часу там провести. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Щось Франик мовчить... Обіцяли відписатись. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Так що краще до свята приїхати і там його чекати. Тобто 20-го? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2017 Так що краще до свята приїхати і там його чекати. Тобто 20-го?Це булоб дууууже чудово), але сумніваюсь, що стіки вийде. Може 22 чи 23. Будем бачити. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Напишите Мише из Камянца. А там есть где погулять или чето посмотреть? В Субиче скальный монастырь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 А там есть где погулять или чето посмотреть? Поряд Хотин - дуже гарна фортеця. До Кам'янця недалдеко - без стоматолога його ще раз оглянути. Пошукай - може на Дністрі є якісь цікаві місця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @quitka,наберу його сьогодні. Субіч недалеко, але то автівкою треба об'їхати, ну або вплав 10км). А так то на іншому боці гарні скелі з печерами і затока з риборозплідником. Навіть осетри казали є. @VETERAN,Хотин якихось 18км від Кам'янця. Був там якось-гарно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 А какая преследуется цель данного мероприятия? )))) Рыбалка, просто отдых или гуляния по городам и селам? Я уже 3 года мечтаю на Днестр попасть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Рыбалка, просто отдых и гуляния по городам и селам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @golden88,невже напешті дозрієш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 Я бы с радостью. Как еще с работой получится... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2017 @golden88,тож державні вихідні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах