VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 хер тебе а не отпуск От і з'їздили - накрилося все великою і мохнатою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @VETERAN,а, ну з кінцевою розберемся. Полюбе шлях через Кам'янець. А там на телефоні чи зустрінемось. Тімоха, не дивись мовчки, кажи, що їдеш)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 А меня походу в отпуск не отпустили.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @quitka,то я не поняв. Ти взагалі не їдеш чи дні змінились? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Я походу никуда не еду и работаю и 24 и 25.. Много мата. Вот так обрадовали меня вечером.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @quitka,та я зара сам заматюкаюсь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Я уже пол вечера матюкаюсь. Не трави душу, итак гавном облили.. Чувствую себя как использованое изделее нгмер 2((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @quitka,"захворій" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Не прокатит. Не тот случай. Проверят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 хер тебе а не отпускОт і з'їздили - накрилося все великою і мохнатою. що значить "з'їздили"??Не у всіх не виходить Не прокатит. Не тот случай. Проверят. шо за контора така сурйозна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Не у всіх не виходить А хто їде, крім тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Я очень хочу сьездить и еще надеюсь что передумают. Но предупреждаю что не факт. Что вам мешает без меня сьездить? Паша тоже растроился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Не у всіх не виходить А хто їде, крім тебе?Батько точно. певно брат приєднається.В жінки 25-го робочий день(хазяї львівські))), може вмовлю її на маршрутці до кам'янця приїхати щоб хоч на день. Мало? * Я очень хочу сьездить и еще надеюсь что передумают. Но предупреждаю что не факт. Что вам мешает без меня сьездить? Паша тоже растроился Нічо не мішає, але краще їдь * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Батько точно. певно брат приєднається. В жінки 25-го робочий день(хазяї львівські))), може вмовлю її на маршрутці до кам'янця приїхати щоб хоч на день. Мало? Ще й тесть - може.То якась ваша сімейна поїздка виходить - навіщо ще я там здався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @VETERAN,не видумуй. Тесть то так, до слова. Він не любить мандрувати. 100% це я і батько. Так що всі будуть свої. Жінка навряд чи поїде. Вона не хоче. Це я думав, що вмлвлю, хоча навряд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Я сподівався, що хоч якась клубна зустріч буде... А їхати під 700км, щоб кілька днів подивитися, як ви рибалите? Краще вже в Київ на кілька днів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 @VETERAN,в смислі ми рибалим? Разом порибачим. Я що, вже не клубень? Чим не зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Разом порибачим. Я такий рибак Маю одну, не в комплекті, бамбукову палку і старезний спінінг. Ну ще для минулої поїздки купив катушку лєски. Жінка втішилася - намовляє їхати на село - за Вінницею, в бік Києва. Можна по дорозі зустрітися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Капець... Сподіваюсь, начальство Насті схаминеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2017 Сподіваюсь, начальство Насті схаминеться Мають ще завтрашній день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2017 Мають ще пн и вт. Бо я просыла 23-25 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2017 Мають ще пн и вт. Бо я просыла 23-25Я так розумію, що кіна не буде... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2017 Я так розумію, що кіна не буде... Хтось в мотор насцяв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2017 Я так розумію, що кіна не буде... Хтось в мотор насцяв? Кому?Я то їду. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2017 Кому? Я просто продовжив текст анекдота. Ти не застав часів, коли в клубі крутили кіно, а поряд гуркотів мотор, який крутив генератор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах