mexanik2 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 Вот нашел подсветку Посилання , кто ставил, подскажите?[http://www.gadget-yes.com/product_684.html]" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 mexanik2 Вроде никто не ставил. Имхо колхозники ети светодиодные полоски уже куда попало лепят.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mexanik2 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 Это в фары, по кругу вместо подсветки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 покупай, ставь, никто не ставил, но минус этих убогих светодиодов, что они по очереди будут перегорать, и само собой, будет черти шо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mexanik2 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Я б поставил, так у меня 2107 с квадратными фарами :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Я б поставил, так у меня 2107 с квадратными фарами :shock: Cделай как у новых Ауди - светящийся уголок и нижняя часть фары Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Менталик 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 Вот нашел подсветку Посилання , кто ставил, подскажите?[http://www.gadget-yes.com/product_684.html]" rel="external">Посилання Я був собі купив таку подібну шнягу з синім світлом і вона повністю не підійшла, трохи оказалась маловата для фари тож нада було шось придумувати, а потім дізнався що менти можуть приколупатись за синій колір тож проблема відпала. А недавно був на автобазарі на Бульварі Пєрова там бачив повністю фари з таким ободром вже встроєним за 240грн пара і отражатель там з виду модний під якусь модну лампочку щоб свєт був поярче, правда за якість цього незнаю нічого. Думаю краще вставити повністю фари без зайвої сраки мороки якщо є гроші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах