quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2017 Народ, уже осень. А воз и ныне там... Будем что-то делать? А делать будем мы вот что - в эту субботу (4.11) в 11 утра ждем вас на Контрактовой площади. Место встречи на фото. Там стоянка возможна без нарушений пдд. Встреча с 11 до 12, далее шашлык))). 4 vazunchik, Змей, Andriy1352 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Будем что-то делать? в следующем году Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 не Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Facepalm... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Будем что-то делать?в следующем году Ну ну. Так что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Будем что-то делать?в следующем году Виталя не стоит мнить себя пупом земли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Предлагаю в сб 21го или 28го по традиции выбраться на шашлычек ПС: никаких "нет" и в "следующем году" не принимается, однозначно делаем, традиции нельзя нарушать, только определимся с датой и местом. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 И снова 5 - 6 машин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Предлагаю в сб 21го или 28го по традиции выбраться на шашлычек Давайте 21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 И снова 5 - 6 машин Да хоть 2) мяска пожарить на природе, помойму для этого ничего не нужно =) Ты лично за? Будем что-то делать? в следующем году А смысл? Опять смоешься как в 16м году куданибудь))) ПС: да, я злопамятный)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Із задоволенням прийняв би участь у такій зустрічі. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Шкода, що далековато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я за. Андрей предлагал на даче. Я могу возьму проректор и PS но это надо темноты ждать. @ricer,Я за. Андрей предлагал на даче. Я могу возьму проректор и PS но это надо темноты ждать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я тоже за, но коррективы вносит работа, там как выпадет....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я за. Андрей предлагал на даче. Я могу возьму проректор и PS но это надо темноты ждать. @ricer,Я за. Андрей предлагал на даче. Я могу возьму проректор и PS но это надо темноты ждать. А дача вместить 10машин?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 @quitka, во дворе 2 легко, все остальные на улице Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я согласна на дачу а пробег и место встречи? Парковка у парка Пушкина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2017 А смысл? Опять смоешься как в 16м году куданибудь))) ПС: да, я злопамятный)))) я не смывался, а был в спортивном видрядженни 1 ricer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2017 А с вами можно на дачу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2017 Можно на пробег, дача в конце Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2017 На пробег мне будет стыдно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2017 Ой, да ладно.... Всякие приезжают. Лиш бы помыл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2017 Помыть не проблема. Проблема поварить - покрасить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2017 Приедешь как есть. Ничего. Мы и не такое видали.... Главное приехать а не писать отговорки типа Виталий... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2017 Помыть не проблема. Проблема поварить - покрасить. ты приедь, а там и поварят и покрасят и бампера выровняют 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2017 Помыть не проблема. Проблема поварить - покрасить. Гы, не переживай. У меня тоже далеко нэ конфэта..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах