matyarr 0 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2017 Какого производителя лучше задние пружины на ВАЗ 2101 с гбо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2017 Какого производителя лучше задние пружины на ВАЗ 2101 с гбоВообще либо ссср либо killen Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2017 Я просто поставив собі від Ниви і маю спокій. Коли сильно гружу - ставлю від Бронко - інкасаторського Шеві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2017 Мені на Каябах було добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2017 А мені от на півторашніх комфортно, знаю, зараз закидають тапками, що жорсткі і лопають посередині, та в мене вже більше року працюють, обрізав і зварив сам за годину, ще за годину поставив, При незавантаженій машині прекрасно працює верхня половина основної пружини, а при завантаженні в роботу вступає додаткова пружина, кліренс при завантажені нормальний, машина не підмітає задом асфальт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2017 @debyt,є фото чудо винаходу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2017 Я незварював робив такі на хамутах, все одно лопнули. Їздить на них теж дуже подобалось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2017 Андрій глянь в мене в борті 3сторінка пост 51. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2017 @serЁga,ну букви я подивився, а фото п'ятирічної давнини після торішнього оновлення форуму не відображаються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2017 Хз, мені видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2017 є фото чудо винаходу Ну по перше, чудо винахід не мій а злизаний з тогож інтернету, по друге, в мене пружини зварюються тільки знизу а зверху з'єднуються кільцями нарізаними з 20-ї водопровідної труби. Технологія дуже проста, друга пружина розрізається навпіл і через кільця заводиться в нижню частину основної пружини, кільця правда прийшлось розрізати вздовж а потім заварити, там не вистачає буквально 1-2 мм діаметра. Внизу кінці пружин зварюються між собою на ширину 1-1,5 см, зверху кільце приварюється тільки ( УВАГА ЦЕ ВАЖЛИВО) до верхнього кінця обрізаної пружини, Може написав все це зарозуміло, але в мене вийшло. Головне як я написав не варити основну пружину посередині, інакше вона обовязково лопне в тому місці. На днях спробую сфотографувати і викласти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 22 липня 2018 Посоветуйте что лучше поставить на зад на 2106. Пружины 2104 и стандартные прокладки или стандартные пружины и увеличенные прокладки ? В багажнике баллон и езда в основном с пассажирами, потому хочется что б было чуток выше чем по стандарту. Так же нужен совет по производителю пружин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 липня 2018 В багажнике баллон и езда в основном с пассажирами Я поставив собі з Ниви і задоволений. Але їду переважно сам, або з дружиною. Ну і балон ГБО.Коли хочу перевезти щось тяжке - міняю на пружини від Бронко - інкасаторської Шеві. Порожнім так погано їхати - переламаний кардан і жорсткість заду, а з пів тони в салоні - в сам раз. 1 the stick відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
the stick 15 Скарга Опубліковано: 22 липня 2018 Тяжести не вожу, но часто 2-3 пассажира Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 26 липня 2020 Всем привет. Подыму темку. Интересует, какого производителя пружин можно поставить на зад? В багажнике балон на 50л. Пружины стоят от 2-ки. Плюс проставки с верху 5см. Пружины уже сели. Три человека сзади и аморты практически полность сжимаются и на ямках стучат. То есть хода у них уже нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 липня 2020 пружины с нивы 2121 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 26 липня 2020 Делай полторашние, работы там на 2 часа со снятием и установкой, где то создавал тему с названием полторашние пружины на классику, себе не?ределал на все 3 машины и клиентам штук десять, все довольны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 с нивы 2121 Так у них же однаковые характеристики с класегой - высота 434, диаметр прутка 13, количество витков девять с половиной. полторашние Это какие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 Это какие? http://vaz2101.com/index.php?/topic/34436-zadnie-poltorashnye-pruzhiny-fotootchet/ 1 Rebel відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 пружины с нивы 2121 Почему с нивы? они на 2см меньше чем от 2-ки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 Делай полторашние, работы там на 2 часа со снятием и установкой, где то создавал тему с названием полторашние пружины на классику, себе не?ределал на все 3 машины и клиентам штук десять, все довольны. У тебя получается что верхняя часть пружины больше нагружена. Если и делать, то полностью всю пружину сваривать с другой пружиной. Что б нагрузка распределялась равномерно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 Так у них же однаковые характеристики с класегой - высота 434, диаметр прутка 13, количество витков девять с половиной.нет, высота одинаковая, а вот толщина прутка большеа пружины 02 в копейку ставить это вообще капец, особенно с мега проставками, там зазор между аркой и колесом видимо голова пролезет, в кратце говоря на вид колхоз лютейший, и стаканы явно спасибо не скажут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 это вообще капец Подтверждаю - пробовал таковое на четвёрке, месяца два-три с таковым покатался и лопнула пружина (оно и к лучшему, была с дефектом, где тонко, там и рвётся, иначе или бы уши оборвало либо амикам капець). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 Так у них же однаковые характеристики с класегой - высота 434, диаметр прутка 13, количество витков девять с половиной.нет, высота одинаковая, а вот толщина прутка больше а пружины 02 в копейку ставить это вообще капец, особенно с мега проставками, там зазор между аркой и колесом видимо голова пролезет, в кратце говоря на вид колхоз лютейший, и стаканы явно спасибо не скажут Читаю характеристики пружин, толщина прута такая же, как на 2101. Какие лучше будут? Есть стандарт, а есть мягкие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 27 липня 2020 ЗАДНЯЯ ПРУЖИНА: ВАЗ 2101:высота — 434,00 мм;внешний диаметр — 127,50 мм;толщина прутка — 12,40 мм;нагрузка — 305 кг. ВАЗ 2104:высота — 455,00 мм;внешний диаметр — 127,50 мм;толщина прутка — 12,40 мм;нагрузка — 335 кг. ВАЗ 2121:высота — 434,00 мм;внешний диаметр — 128,70 мм;толщина прутка — 12,70 мм;нагрузка — 350 кг. Везде разная информация по задним пружинам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах