Nesh 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 20 декабря Время 11.00 отписываемся кто будет: 1. Nesh 2.David 3.SanToldo 4.Tolik 5.Adrenalin 6.Vasso 7.NOFACE 8.Alexshur :beer: 9.Root 10. Avgur 11.kroko 12.Voditel Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 2. Давыд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 3. Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 4. я будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Сорри, меня не будет((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 и я тоже буду! ВОЗЬМЕТЕ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Root26 Дима, не флуди ! Davyd Это расценивать как то, что тебя не будет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Это я ответил на вопрос Димы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Adrenalin 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Буду. Надеюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NOFACE 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Буду... но только ближе к 11 подъеду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 У меня 19 ДР, так что приеду поболеть, а после игры будем пить, так что приезжайте без машин! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Пить - это хорошо! 20.12. очень большой праздник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Эх, ещё бы победить для полного счастья... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Сделаем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avgur 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Если нога позволит-поддержу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 20 декабря Время 11.00отписываемся кто будет: 1. Nesh 2.David 3.SanToldo 4.Tolik 5.Adrenalin 6.Vasso 7.NOFACE 8.Alexshur :beer: 9.Root 10. avgur 11. 12. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Почему я со знаком вопроса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 нет :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Это я ответил на вопрос Димы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Это я ответил на вопрос Димы! вопрос снят! :D отписываемся по существу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kroko 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Я тоже приеду. Там же будет силовая игра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Там же будет силовая игра А ты причем? отписываемся по существу! Извини Игорь. Не сдержался! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах