denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 @DVA, Мне посадка в салоне больше понравилось в Калине, НО все же ланос "культурнее" по шумам. Да и извечная тема про ВАЗ: То место проклято, а не руки из жопы Если Калина то либо хэтч либо универсал. Если Ланос то хэтч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Калина у меня была в седане - понравилась.. Но в хече лучшеЧто лучше из личного опыта Сенс(Ланос) или Калина по посадке, удобстве рулить, по месту в салоне?Авто просто с востока...На Ланос ин юа? Красный?Да, он. И кстати у ланоса слабый свет,решается линзами или светодиодами в главный свет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 красавица, мне вольво нравятся, хотя за ними закреплена слава как авто для пенсов. Посмотрите отзывы о владении поддержанных Вольво в новых кузовах. Там электроники и всяких фишек по бешеным деньгам много. И если в тех же немцах бизнескласса то же много всякого, НО их больше на разборах чем вольво. Соответственно ценники на вольво зашкаливают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Калина у меня была в седане - понравилась.. Но в хече лучшеЧто лучше из личного опыта Сенс(Ланос) или Калина по посадке, удобстве рулить, по месту в салоне?Авто просто с востока...На Ланос ин юа? Красный?Да, он. И кстати у ланоса слабый свет,решается линзами или светодиодами в главный свет. Да ржавенький он. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 За те деньги он шикарен. Косяков на 600 дольцов, устранить и спать спокойно. Ланос нормальный авто, если следить конечно. Я лично доволен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Вон велосипед за просит 3,2. https://auto.ria.com/auto_bmw_316_20641300.html Тот же ланос тока лучше И капот длинный. Туда и 6ть в ряд влезет. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 За те деньги он шикарен. Косяков на 600 дольцов, устранить и спать спокойно. Так за 3000-3200$ можно и не на востоке поискать. Просто как-то еще менять авто не решился, привык к своей, что ли, хотя объяву закинул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Вон велосипед за просит 3,2. https://auto.ria.com/auto_bmw_316_20641300.html Тот же ланос тока лучше И капот длинный. Туда и 6ть в ряд влезет. Гарний лісапєт, тіки 1.6 замало, але то легко поправімо * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А Chevrolet Lacetti чимось погане? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А Chevrolet Lacetti чимось погане?Мені подобається. Сам задивлявся, коли логана брав. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Гарний лісапєт, тіки 1.6 замало, але то легко поправімо Нам то не знать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Гарний лісапєт, тіки 1.6 замало, але то легко поправімо Нам то не знать. Нам то якраз навпаки * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Ладно, а то человеку всю тему Ланосами испортим. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А Chevrolet Lacetti чимось погане? Тот же Ланос тока больше Не чему ломаться, жрет достаточно, ГБО решает, следить и машину фиг сломаешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Ладно, а то человеку всю тему Ланосами испортим.Правильно, давайте вже шось людське радити * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А Chevrolet Lacetti чимось погане?Катався на 1,6л хетч, мне понравилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А Chevrolet Lacetti чимось погане?Катався на 1,6л хетч, мне понравилось.Я про 1.8 мріяв універсал * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я про 1.8 мріяв універсал Сараеще то еще. 1 DVA відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 О, поговорим еще чуть-чуть, а как Ланос 1,6л? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я про 1.8 мріяв універсал Я також приглядався, але стримувало, що маде ін раша. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я про 1.8 мріяв універсал Сараеще то еще. Я і шукав універсал. Вибрав MCV, і не жалію * Я про 1.8 мріяв універсал Я також приглядався, але стримувало, що маде ін раша.В нас було маде ін ZP * 1 DVA відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я і шукав універсал. Вибрав MCV, і не жалію Я в хорошем смысле за сараеще. Человек по работе катал 1,8 лачетти универсал. Отзывался лестно. Только с расходом там не все так хорошо, но ГБО и полетели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я і шукав універсал. Вибрав MCV, і не жалію Я в хорошем смысле за сараеще. Человек по работе катал 1,8 лачетти универсал. Отзывался лестно. Только с расходом там не все так хорошо, но ГБО и полетели. Який це страшний разход? Припустімо, що це, як ти кажеш великий ланус, а в нього, як я знаю від кума ланусовода витрата більше відра на сотню, то в 1.8 всі 12? Я чось шевролє окремо позицінував і вище. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 @Andriy1352, Я не уточнял точный расход, да и ему было до лампочки, бо кантора платит. Сказал, что хорошая крепкая машина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 О, поговорим еще чуть-чуть, а как Ланос 1,6л? Намного веселее, чем 1.5.. Катаюсь периодически ( у меня в брата такой) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах