slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2011 Респект за машинку А какие вообще были ощущения после перехода с 3.9 на 4.44 ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2011 спасибо по ощущениям в наборе более легче набирает обороты, со старта добавилось тяги и переключать передачи можно раньше. правда стал врать спидометр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 давно ничего не писал. Весной приобрел новый двиг также огромное спасибо $h@mrikу и его отцу за помощь в доставке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 турба будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 пока неохота сильно заморачиваться, валы и чип на первое время Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nokae60 3 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 давно ничего не писал. Весной приобрел новый двиг Сколько денег стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 отдал за него 980$ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 началось получилась куча пластмассы и гаек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 как вспомню весь гемор установки и запуска... Главное не падай духом!))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Хорошая машына!Цвет как у меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 как вспомню весь гемор установки и запуска...Главное не падай духом!))))) весь гемор пройден Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 у меня точно так же выхлоп был сварен))))))))) Датчик кислорода так долго не протянет......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 у меня точно так же выхлоп был сварен)))))))))Датчик кислорода так долго не протянет......... Его надо на сходе штанов в одну трубу ставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOBAH4IK 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 у меня точно так же выхлоп был сварен)))))))))Датчик кислорода так долго не протянет......... что с ним будет? Его надо на сходе штанов в одну трубу ставить. он и так в общей трубе стоит на своём родном месте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LIGA 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Восстановил из пепла, молоток! я бы так не смог( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах