nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 короче такие симптомы будто выключено зажигание, замок может быть виноват? сегодня уже не смогу копаться, темно уже,а завтра на работе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 будто выключено зажигание А хоч заводиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 @VETERAN, чесно кажучи навіть не встиг заводити бо спочатку перевіряв всі запобіжники а потім треба було терміново від'їхати по справах на пару годин,коли повернувся було вже темно,все відкладається на після завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 все відкладається на після завтра Сподіваєшся, що до післязавтра все вже догорить? Чи відключив акумулятор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 @VETERAN,акум зняв, завтра на работу, після завтра буду думати,або зроблю або спалю остаточно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 або зроблю або спалю остаточно А ти з якої галузі професіонал, гуманітарій? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 або зроблю або спалю остаточноА ти з якої галузі професіонал, гуманітарій? точно що не електрик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 С некачествнными предами на 05-07 бывает быстрее дорожка в монтажном блоке сгорает чем срабатывает пред. Полностью согласен. Сталкивался лично. все таки не верится что от небольшого КЗ выгорает дорожка, даже если и выгорает, то вонь от сгоревшого пластика невозможно не заметить Та свободно, чпых и всё и никакой вони и не увидишь и не услышишь пока не разберешь. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 Там какая то маленькая релюшка под торпедой слева от руля есть, я так понимаю реле замка зажигания, у меня когда то окислилась фишка и ничего не включалось замком. Стартер по моему крутил, хотя могу ошибаться, давно было, точно не помню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 точно що не електрик Ну що ж - ритуальні послуги також річ потрібна - всі там будемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 точно що не електрикНу що ж - ритуальні послуги також річ потрібна - всі там будемо.до чого тут ритуальні послуги?))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 до чого тут А що, вгадав?Просто дуже вже боїшся навіть галузь назвати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 Там какая то маленькая релюшка под торпедой слева от руля есть, я так понимаю реле замка зажигания, у меня когда то окислилась фишка и ничего не включалось замком. Стартер по моему крутил, хотя могу ошибаться, давно было, точно не помню.при повороте ключа клацает какая то релюшка,а реле зарядки которую я подключил перестала клацать после замыкания, может действительно стоит разобрать блок предов и глянуть на дорожки... непонятно почему не сгорел ни один предохранитель,поставил такие же как в бумере были,но там таких проблем небыло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 до чого тутА що, вгадав?Просто дуже вже боїшся навіть галузь назвати. немає чого чи когось боятися,я просто водій буса))) перевезення товарів за кордон))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 а если пред был хороший, и сгорел сам проводок который с лампочки на гену сгорел?? там же по какой то схеме возбуждение гены через лампочку эту и идет , кажтся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 а если пред был хороший, и сгорел сам проводок который с лампочки на гену сгорел?? там же по какой то схеме возбуждение гены через лампочку эту и идет , кажтся не думаю что от одной искры сгорел провод,почему тогда весь щиток приборов не работает?ни одна лампочка не горит,приборы тоже...буду прозванивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 значит масса отгорела,не?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2018 я не знаю))( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 А предохранители как там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 А предохранители как там?евро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 Я имел в виду есть ли сгоревшие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 Я имел в виду есть ли сгоревшие?в том то и фокус что все преды целые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 скорее всего таки масса отгорела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 скорее всего таки масса отгорела Напевно від акумулятора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2018 будем искать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах