jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 Поменял фонари называется 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 и в новый фонарь! Кто это тебя так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 @jeka_m, тоже об этом подумал,знал бы не ставил бы новые...да вообще бы из дома не выходил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 Печаль, однозначно. Но, ска, жизнь - ещё та лотерея. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 @jeka_m, тоже об этом подумал,знал бы не ставил бы новые...да вообще бы из дома не выходилТак що трапилось? Хто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 @VETALZZZ, ужос летящий на крыльях ночи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 @Andriy1352, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 травня 2019 Капец, точно ужос! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 Оу, бнв! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 Кто посоветует, лучше поменять полностью панель или выровнять эту,она уже была стукнута слегка но нормально сделана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 лучше поменять полностьювесь зад - і крила, і лонжерони з дном багажника.А підфарник склеїти прозорим скотчем. Просто підстукай трохи і заспокойся - за тими фонарями і бампером нічого не кидається в очі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 та там отрихтовать пол дня в лучшем случае. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 Там все можно вытянуть. Только не лупить безумно молотком, а вытягивать. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 только шпакло по-любому придется ложить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 только шпакло по-любому придется ложить а что поделаешь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 только шпакло по-любому придется ложить Смотря кто будет делать. У меня в деревне есть такие спецы , что спотером вытянут все мелочи так , что шпакла один наперсток и надо . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 @nightwolff, продав е30, а все одно прилетіло від "бехи". Від баварців не втечеш) А так то співчуваю звичайно. Не дуже страшно, але неприємно. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 вообще бы из дома не выходил сосед на пасху колол дрова, сел на ижак и на повороте перевернулся, остался инвалидом. я на покрову работал и потом попал в аварию, месяц в больнице лежал.... я не особо то верю, но по праздниках не работаю - от судьбы не уйдеш но лучше не провоцировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 травня 2019 @zootechnik, согласен,я фонари вечером на Пасху ставил,вот оно наверное и вышло боком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 звонил в полицию в отдел ДТП,дело только сегодня отправили в суд, пока дойдет,пока рассмотрят... позвонил также в мтсбу,описал ситуацию, сказали что они могут компенсировать,продиктовали список документов которые нужно им предоставить, ещё нужно предоставить копию решения суда с печатью... буду ждать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 ещё нужно предоставить копию решения суда с печатью...Мені казали, що якби все було оформлено тим добровільним актом, що дають страховики і без участі поліції - виплатили б відразу і без всякого суду. У мого винуватця було повне каско і він викликав поліцію, хоча не заперечував своєї вини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 сосед на пасху колол дрова, сел на ижак и на повороте перевернулся, остался инвалидом. я на покрову работал и потом попал в аварию, месяц в больнице лежал.... У меня товарищ на пасху пилил дрова цыркуляркой. Отлетел кусок бревна и в лоб. Так и хоронили с дыркой во лбу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 У мого винуватця було повне каскону ТС писав що в винуватого страховки не було, так що не варіант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 сосед на пасху колол дрова, сел на ижак и на повороте перевернулся, остался инвалидом. я на покрову работал и потом попал в аварию, месяц в больнице лежал.... У меня товарищ на пасху пилил дрова цыркуляркой. Отлетел кусок бревна и в лоб. Так и хоронили с дыркой во лбу. на все время и случай... звонил в полицию в отдел ДТП,дело только сегодня отправили в суд, пока дойдет,пока рассмотрят... позвонил также в мтсбу,описал ситуацию, сказали что они могут компенсировать,продиктовали список документов которые нужно им предоставить, ещё нужно предоставить копию решения суда с печатью... буду ждать лучше б тот чел без полиции все порешал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах