optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Кажи як є. Не валить 200) Тико за витром и то с горы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 наверное у меня совпадают шестерня и привод спидометра с мостом,до сих пор не знаю какой у меня мост когда заменю КПП посчитаю зубья на приводе захочешь и без разбора узнаешь, вращай кардан и считай обороты вывешенного колеса. для того нужно два человека, домкрат ставить...руки не доходятКажи як є. Не валить 200)не валить 200,кажу як є)та й не потрібна мені така швидкість,150 мене влаштовує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 я когда давал мотор на ремонт мне мастер дал координаты расточника, отвёз блок с поршнями,шлифанули под поршня, поверхность после шлифовки была матовая, мелкие царапинки в разных направлениях, мастер сказал что это хон,но я в этом слабо разбираюсь, мотор работает отлично, масло не хватает. а куда возил точить?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 а куда возил точить?? на выезде с города, проезжаешь Кварц,не доезжая до кольца есть база стройматериалов а на против шиномонтаж,за шиномонтажом есть контора которая этим занимается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 2 березня 2019 аа,мне рассказывали про них, там и поршневую сразу взять можно под размер, да? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 березня 2019 аа,мне рассказывали про них, там и поршневую сразу взять можно под размер, да?не знаю, могу номер дать, позвонишь узнаешь что да как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 березня 2019 пока на улице была "не лётная погода" заморочился с часами,сделал стрелки белыми и подсветку зелёную чтобы сочеталось с щитком приборов. часы нового образца ваз 2107,были с красными стрелками и белой подсветкой, теперь так: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 березня 2019 Як то всьо реалізовував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 березня 2019 Як то всьо реалізовував?розібрав, з внутрішньої сторони ціферблату стер всю фарбу засобом для зняття лаку,на канцелярській двосторонній скотч(він тонкий та прозорий) наклеїв зелений папір підходящого кольору,з одної сторони папір зелений а з другої-білий,білим до циверблату,зеленим назовні. корпус механізму зроблено з прозорого оргскла,тому там де має бути циферблат заматував дрібною наждачкою для рівномірного розподілу світла,де потрібно наклеїв білого паперу для рівномірного підсвічування, декілька разів підключав для перевірки. наклеїв циверблат. з стрілок акуратно зняв червону фарбу та на той же скотч приклеїв білий папір. зібрав до купи тепер дивлюся і витираю сльози щастя 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 березня 2019 @nightwolff, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2019 витираю сльозиСліз буде ще більше, коли той скотч пожовтіє і почне відклеюватися. Це щастя прискорить літнє сонечко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 березня 2019 витираю сльози Сліз буде ще більше, коли той скотч пожовтіє і почне відклеюватися. Це щастя прискорить літнє сонечко.вероятно да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 березня 2019 @VETERAN,@VETALZZZ, циферблат на таком же был приклеян, стрелки если пожелтеют или отвалился бумага то переделаю или часы поменяю...или машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2019 вот у меня до 60км час все норм, а дальше идет рассинхрон 90 на стрелке примерно 72-75 по факту. 120 на стрелке около 100-102км\ч это на 06. А что вы качаете на телефон, сам хочу проверить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2019 @shlonik1, спидометр gps 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2019 @shlonik1, спидометр gps Вот эта прога? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2019 @shlonik1,да, такой,там их много,я два разных загрузил,они приблизительно одинаково показывают 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 сегодня был у известного в городе карбюраторщика, полный разбор карба, промывка в растворителе,замена всего что нужно,установка правильных жиклёров(мои были разсверлены),регулировка по газоанализатору. дорого. двигатель стал работать стабильнее и эластичнее. закрадываются провокационные мысли замутить педаль газа от инжекторной 07 и тросика... смущает хлипкость новодельной педали. забрал с почты задние фонари СССР в состоянии новых. днями ранее: заменил уплотнитель багажника, вентилятор моторчика охлаждения (подшипникам пíżđa),купил и протянул два провода с подкапотки в крышку багажника,один на активатор замка(всё куплено нужно установить) второй на питание камеры(в планах на будущее),так же купил ручки потолка от 06,так называемые "плетённые", почему то они мне больше нравятся, ещё ждут своего часа ручка КПП хром с шариком от 06,хром ракушки дверей и хром ручки стеклоподъёмников от 2101(показались мне самыми качественными),карты 2107 оригинальные,б/у... ещё много чего нужно купить и сделать а времени нету. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 Давненько не писав. Що підштовхнуло карб робити?-тиж на газу. Пости бажані з фото. То що інжопедалька хліпка ще дуже мяко сказано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 -тиж на газу. На сколько знаю, пока не на газу. Хотя могу и ошибаться... Я на своей за 20 дней отмантулил почти 1 000 км на газу... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 @Andriy1352, фото буде по мірі встановлення деталюх, поки що все це лежить скопом)))а фоткати вентилятор та ущильнювач габажника немає смислу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 Що підштовхнуло карб робити?-тиж на газу. поки що не на газу,у мене повільно іде робота карб робив бо пропадав хх на швидкості Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 пропадав хх на швидкостіКруто живеш - у мене на швидкості навіть не знаю, чи ХХ десь там жевріє. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 пропадав хх на швидкостіКруто живеш - у мене на швидкості навіть не знаю, чи ХХ десь там жевріє.у тебе жевріє,у мене зовсім зникав,тупо глох на перехрестях та поворотах, пробував добавляти хх,стало краще але хх 1000об.ще й бензином смерділо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2019 тупо глох на перехрестях та поворотахЦе ти їх на швидкості проскакував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах