Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@Andriy1352,я подумаю щодо подвійної, клей пва є,скоби є,кожзам є щоб обклеїти з сторони багажнику, може дійсно краще буде, дякую за пораду:)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

клей пва є
Навіщо тобі той клей - тільки покоробить то "іздєліє". Просто поклади між шарами підкладку під ламінат, або булькату плівку.

Поділитися повідомленням

@nightwolff, правильно

@VETERAN,нічого не покоробить. В яеому положенні засохне, в такому потім і буде. Я так різні криволінійні фасади клею. Набираю з двп. Висихає і лишається в тому вигляді, в якому клеїлось. 

Поділитися повідомленням

я подумаю щодо подвійної, клей пва

При склейке двп применяй двухкомпонентный клей для мдф.

Поділитися повідомленням

Я так різні криволінійні фасади клею.
Я ж і казав, що буде криволінійне.  :multi:

Це ж між оправками треба затискати. У випадку з машиною - тільки по місцю щоб сохло - встановлене і затиснуте.

Поділитися повідомленням

Я так різні криволінійні фасади клею.

Я ж і казав, що буде криволінійне. :multi:

Це ж між оправками треба затискати. У випадку з машиною - тільки по місцю щоб сохло - встановлене і затиснуте.

На столі склеїти. Притиснути чимсь рівним. Зверху навантажити хоч банками хоч книжками і всьо буде гут)

Не лякай його))

Звичайного пва там вистачить

Поділитися повідомленням

я уже клеил такой материал клеем пва, отлично держит,я конечно не против модного клея но тогда та перегородка получится золотая :)

Поділитися повідомленням

зробив ще одну
Там ще потрібні всякі ущільнюючі валики і перехідні накладки. 

Поділитися повідомленням

Сейчас не обнаруживаю "нормального" пва - предлагаемый под той маркой представляет бодягу, ему применение при добавке в строительные смеси, а действительно столярный нуно искать под названием B3/D3, хотя основа там как у "бывше-нормального" пва (когда то профессионально занимался "искусством краснодеревщика" - работы были по церквям, храмам и для индивидуальных клиентов, даже в киевской экспериментальной фабрике мебели Лагода оставлялись образцы изделий), а консистенцию клея готовили сами, получая северодонецкий пва и пластификатор к нему. 

Поділитися повідомленням

Сейчас не обнаруживаю "нормального" пва - предлагаемый под той маркой представляет бодягу, ему применение при добавке в строительные смеси, а действительно столярный нуно искать под названием B3/D3, хотя основа там как у "бывше-нормального" пва (когда то профессионально занимался "искусством краснодеревщика" - работы были по церквям, храмам и для индивидуальных клиентов, даже в киевской экспериментальной фабрике мебели Лагода оставлялись образцы изделий), а консистенцию клея готовили сами, получая северодонецкий пва и пластификатор к нему.
Для роботи беру німецький d3. Вітчизняний пва то так, фоточки в альбом клеїти. Та його на ту перегородку вистачить.

Поділитися повідомленням

Есть у меня несколько кусков кожзама,решил обклеить, цельный кусок жалко на эту шнягу расходовать(дорогой зараза),и нужен для другого,небольших кусочков есть больше,сделаю так что даже не будет заметно стыков,тем более там никто не увидит,а защита от влаги будет отличная

tmp_cam_1760473880_800.jpgi.gif

Но вот блин клей неожиданно закончился,продолжу когда куплю :(

Тепер перевір, чи спинка зачепиться.

всё буде гуд

Поділитися повідомленням

@nightwolff, для двп треба було пва використовувати а не контактний. І там би тримало і на дермантин би вистачило.

Поділитися повідомленням

@nightwolff, для двп треба було пва використовувати а не контактний. І там би тримало і на дермантин би вистачило.

я щось подумав що 88 ліпше буде тримати,докуплю ще клею

Поділитися повідомленням

@Andriy1352,а що, дуже добре тримає,відклеїти назад вже не вийде, плюс ще набагато швидше ніж пва

Поділитися повідомленням

@nightwolff, кілька годин пва то так довго?)

@optimus prime, плєск бізіна в баку не може дратувати:)

Поділитися повідомленням

а що, дуже добре

І ароматизатор на довго...  :multi:
кілька днів,не більше

@nightwolff, кілька годин пва то так довго?)

звісно що довго, тут за півгодини склеїв,обробив наждачкою, кусок кожзама ще приклеїв

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз