nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 @Andriy1352,я подумаю щодо подвійної, клей пва є,скоби є,кожзам є щоб обклеїти з сторони багажнику, може дійсно краще буде, дякую за пораду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 клей пва єНавіщо тобі той клей - тільки покоробить то "іздєліє". Просто поклади між шарами підкладку під ламінат, або булькату плівку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 @nightwolff, правильно @VETERAN,нічого не покоробить. В яеому положенні засохне, в такому потім і буде. Я так різні криволінійні фасади клею. Набираю з двп. Висихає і лишається в тому вигляді, в якому клеїлось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 я подумаю щодо подвійної, клей пва При склейке двп применяй двухкомпонентный клей для мдф. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Я так різні криволінійні фасади клею.Я ж і казав, що буде криволінійне. Це ж між оправками треба затискати. У випадку з машиною - тільки по місцю щоб сохло - встановлене і затиснуте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Я так різні криволінійні фасади клею. Я ж і казав, що буде криволінійне. Це ж між оправками треба затискати. У випадку з машиною - тільки по місцю щоб сохло - встановлене і затиснуте. На столі склеїти. Притиснути чимсь рівним. Зверху навантажити хоч банками хоч книжками і всьо буде гут) я подумаю щодо подвійної, клей пва При склейке двп применяй двухкомпонентный клей для мдф.Не лякай його))Звичайного пва там вистачить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 я подумаю щодо подвійної, клей пва При склейке двп применяй двухкомпонентный клей для мдф. я уже клеил такой материал клеем пва, отлично держит,я конечно не против модного клея но тогда та перегородка получится золотая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 У мене ще рідне потріскане стоїть - те, що з наклеєним войлоком з водоростів . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @VETERAN, я свою теж ще не замінював. Та треба. Страшненька. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 зробив ще одну 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 зробив ще однуТам ще потрібні всякі ущільнюючі валики і перехідні накладки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @nightwolff, ай маладєц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Звичайного пва там вистачить Сейчас не обнаруживаю "нормального" пва - предлагаемый под той маркой представляет бодягу, ему применение при добавке в строительные смеси, а действительно столярный нуно искать под названием B3/D3, хотя основа там как у "бывше-нормального" пва (когда то профессионально занимался "искусством краснодеревщика" - работы были по церквям, храмам и для индивидуальных клиентов, даже в киевской экспериментальной фабрике мебели Лагода оставлялись образцы изделий), а консистенцию клея готовили сами, получая северодонецкий пва и пластификатор к нему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Звичайного пва там вистачить Сейчас не обнаруживаю "нормального" пва - предлагаемый под той маркой представляет бодягу, ему применение при добавке в строительные смеси, а действительно столярный нуно искать под названием B3/D3, хотя основа там как у "бывше-нормального" пва (когда то профессионально занимался "искусством краснодеревщика" - работы были по церквям, храмам и для индивидуальных клиентов, даже в киевской экспериментальной фабрике мебели Лагода оставлялись образцы изделий), а консистенцию клея готовили сами, получая северодонецкий пва и пластификатор к нему. Для роботи беру німецький d3. Вітчизняний пва то так, фоточки в альбом клеїти. Та його на ту перегородку вистачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Короче склеил,клей использовал 88 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Тепер перевір, чи спинка зачепиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Есть у меня несколько кусков кожзама,решил обклеить, цельный кусок жалко на эту шнягу расходовать(дорогой зараза),и нужен для другого,небольших кусочков есть больше,сделаю так что даже не будет заметно стыков,тем более там никто не увидит,а защита от влаги будет отличная Но вот блин клей неожиданно закончился,продолжу когда куплю Тепер перевір, чи спинка зачепиться.всё буде гуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @nightwolff, для двп треба було пва використовувати а не контактний. І там би тримало і на дермантин би вистачило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @nightwolff, для двп треба було пва використовувати а не контактний. І там би тримало і на дермантин би вистачило. я щось подумав що 88 ліпше буде тримати,докуплю ще клею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Ну подумав тепер маєш що маєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @Andriy1352,а що, дуже добре тримає,відклеїти назад вже не вийде, плюс ще набагато швидше ніж пва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 а що, дуже добреІ ароматизатор на довго... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 Не заметил что шума меньше,да и какого рода шум?плеск бензина в баке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @nightwolff, кілька годин пва то так довго?) @optimus prime, плєск бізіна в баку не може дратувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 а що, дуже добреІ ароматизатор на довго... кілька днів,не більше @nightwolff, кілька годин пва то так довго?) звісно що довго, тут за півгодини склеїв,обробив наждачкою, кусок кожзама ще приклеїв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах