Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 травня 2019 @nightwolff, а то що ще прийшлось клею докупити і витратити час на його покупку то не рахується? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 @nightwolff, а то що ще прийшлось клею докупити і витратити час на його покупку то не рахується? клей все одно потрібно купляти, буду ще стелю перетягувати... лише не знаю коли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 Не заметил что шума меньше,да и какого рода шум?плеск бензина в баке? ну плеск бензина в баке должен радовать а так выхлопная пердит, колеса шуршат, все это резонируется пустотой багажника. у меня на дне багажника, задней полке, перегородке и под диваном сантиметровый войлок, вот он реально шум убирает. защита от влаги будет отличная слишком носишся с влагой, там всегда сухо, ПВА с головой бы хватило, я бы еще по краям сделал бы юпки как на стоковой перегородке, меньше пыль и запахи с багажника тянуло бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 носишся с влагой, там всегда сухо, ПВА с головой бы хватило Поливинилацетатные клея обладают "интересными" свойствами - в жидком состоянии растворяются водой, но не горят, а в твёрдом состоянии (когда клей застыл), водой не растворяются, но зато горят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 прикинул, всё чётко, нужно только клей купить и закончить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 В полке ширики на 13? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 В полке ширики на 13?да 13,HAES,40W,с е39,стояли у меня в е30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 40W Делить на четыре, если по номиналу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 Делить на четыре, если по номиналу. х.з мне хватает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 х.з Мне по случаю достались штатные от американского Доджа на шешнадцать - там пишут "честную" мощщу в 15 Вт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 У меня перегородка изолоном оклеяна с двухсторон,и весь щум был от спинки которая ерзала в дыбильных креплениях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 травня 2019 У меня перегородка изолоном оклеяна с двухсторон,и весь щум был от спинки которая ерзала в дыбильных крепленияху меня спинка не ёрзает, снизу ещё есть крепления Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 Продолжу Стыков практически не видно 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 to be continued... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 практически не видно Не комплексуй. Стыки видно , но картинку это не портит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 травня 2019 практически не видно Не комплексуй. Стыки видно , но картинку это не портит. видно конечно если присмотреться,но с стороны багажника вряд ли кто заметит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 Продолжу. Доклеил: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 Продолжу. Доклеил: Зважаючи що ніхто не побачить, то модна перегородка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 Приклеял шумку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 Приклеил паралон Установил на место, всё встало идеально За одно отмыл от говна один подкрыльник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 травня 2019 подсчитаем бюджет _лист фанеры вместе с распилом на 4 части 150 грн _литр клея 150 грн _один кв.метр шумки 100 грн _паралон 30 грн кожзам у меня был,у нас в городе такой стоит примерно 500 грн кв.метр,ушло около 0.5 метра,плюс работа. по цене получилось совсем не демократично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 лист фанеры ДВП 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 по цене получилось совсем не демократично оно всегда так, я когда хотел сьекономить и купил б/у солекс за 200 грн под ремонт, при том что можно было купить за 350 в рабочем состоянии, в итоге он мне вышел в 550 грн и по времени год собирал недостающие детальки. в любом случае результат получился норм 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах